Kalk Gidelim Eve 2. Bölüm izle!

Kalk Gidelim Eve 2. Bölüm izle!
Kalk Gidelim format değiştirdi. İsim ve gün değiştiren dizi Cuma günleri yayınlanacak. İsmi değişen Kalk Gidelim Eve 2. Bölümüyle bu akşam izleyiciyi kırıp geçirecek

Cumartesi akşamlarına damga vuran Kalk Gidelim coronavirüsten dolayı format değiştirdi. İsim ve gün değiştiren aile dizisi Cuma günleri yayınlanacak. İsmi değişen Kalk Gidelim Eve 2. Bölümüyle yine izleyiciyi kırıp geçirecek.. Maceralı konusu, hayatın içinden hikayesi, usta isimlerden kurulu kadrosuyla seyircileri ekran başına toplamayı başaran Kalk Gidelim Eve 2. Bölümde köydeki Mustafa Ali, İstanbul’da kalan Seyfettin’i otele yerleştirmiştir. Ancak oteli pahalı bulan Seyfettin oteli terk ediyor. Kalacak yer bulamayan Seyfettin ve Mustafa Ali ne yapacak? Halüsinasyonlar geçiren Mustafa Ali iyileşebilecek mi? Mizahi sahnelerle seviyeli eğlenceyle ekranlarımıza taşıyan Kalk Gidelim Eve 2. Bölümünde yaşananlar haberimizde.

Kalk Gidelim Eve 2. Bölüm izle!

Dünya üzerinde binlerce insanı etkileyen koronavirüs salgını dizilerin çekimini durdurdu. Buna rağmen geçici olarak format değiştirerek çekime devam eden Kalk Gidelim hız kesmeden kaldığı yerden devam ediyor. TRT 1’in üç sezondur en çok beğenilen dizisi Kalk Gidelim format değiştirerek oyuncuların kendi evlerine geçti ve “Kalk Gidelim Eve” ismini aldı. Eskisinden farkı olmayan Kalk Gidelim Eve için oyunculara sağlanan teknik malzemelerle çekimler gerçekleşiyor. Dizinin yönetmeni Mustafa Şevki Doğan’ın oyunculara görüntülü olarak bağlanarak çekim yaptığı 2. Bölümde Seyfettin’in kalacak yeri sorun haline geliyor.

Günü ve saati değişti’

Ufuk Özkan, Erkan Sever, Mehtap Bayri, Ayça Varlıer, Aslı Omağ, Hayrettin, Kerim Yağcı, Alper Saylık, Can Kıran, Sena Çakır, Ali Dinç, Dilara Gül Demiral ve Bayazıt Gülercan gibi usta isimlerin görev yaptığı “Kalk Gidelim Eve”, artık cumartesi günleri saat 20.00 yerine Cuma akşamı saat 21.30’da TRT1’de yayınlanacak. Keyifli seyirler.

Kalk Gidelim Eve 2.Bölümde neler yaşanacaklar?

Eyüp Üstün’ün yapımcılığını üstlendiği sevilen aile dizisi Kalk Gidelim Eve2. Bölümde köydeki Mustafa Ali, İstanbul’da kalan Seyfettin’i otele yerleştirir. Oteli aşırı fiyatlı bulan Seyfettin oteli terk eder. Kalacak yer bulamayan Seyfettin ve Mustafa Ali şimdi ne yapacak? Yalnızlıktan nutku sıyrılan Mustafa Ali, halüsinasyonlar görmeye başlayınca aklını kaybettiğini zanneder. 14 günlük karantinasını bozmak istemeyen Nurcan buna rağmen Mustafa Ali ile uğraşmaya devam eder. Yıldız’la yaptığı “ikram yemeği” mesaisini sürdüren Sevda, Samim ile Yıldız’ı birbirlerine yaklaştıracak bir planın peşine düşer. Annesinin planını fark eden Samim şimdi ne yapacak? Bu sırada yalnızlıktan bunalan Meryem, Dudu’dan hamile sporlarına dair videolar alıp spor yapmaya başlar. Onu spor yaparken videoya çeken İnsaf bu videoları internette yayınlayacak mı?

İnternetten ürün satıp para kazanmak isteyen Ercan  “profesör” adını verdiği bağışıklığı güçlendirecek bir su markası için çabalar. “You-Tube” kanalı olan Şakir’e Ercan önemli miktarda para vererek reklam yaptırmak ister. Annesine jest yapmak için Sadık’tan annesine söylediği türküyü isteyen Efe, bu türkü ile bambaşka bir olaya sebep olur. Bu arada iftar saatini Sevda ile telefonda konuşarak bekleyen Seyfettin’e zamansız bir “komşu” ziyareti işleri birbirine karıştıracaktır.

01-05-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar