Kalk Gidelim Eve 1. Bölüm İzle!

Kalk Gidelim Eve 1. Bölüm İzle!
Kalk Gidelim ekibinin evde kal çağrılarına ve sosyal izolasyona uyarak yeni formatta Mustafa Doğan yönetmenliğinde çekilen Kalk Gidelim Eve ilk bölüm ile bu akşam TRT1'de!

Kalk Gidelim Eve 1. Bölüm İzle! Trt1 ekranlarında her hafta yayınlanan Kalk Gidelim ekibi Ülkemizi hatta Dünyay'yın büyük bir kısmı sarmalayan Korona Virüsü nedeni ile çekimlerine aravermek zorunda kalmıştı. Her sektörün etkilendiği gibi dizi ve sinema sektörününde etkilenmesi ile sosyal izolasyon kuralları çerçevesinde Mustafa Şevki Doğan yönetiminde çekilen Kalk Gidelim Eve her cuma saat 21:30'da TRT1 ekranlarında sizlerle olacak. İlk bölümü ile 24 Nisan Cuma günü yayınlanacak Kalk Gidelim 1. Bölüm canlı izlemek için bağlantı linkine aşağıdaki butonu tıklayarak ulaşabilirsiniz. 

KALK GİDELİM EVE İLK BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Mustafa Şevki Doğan yönetmenliğinde çekilen ve  başrollerini Ufuk Özkan, Erkan Sever, Mehtap Bayri, Ayça Varlıer, Aslı Omağ, Hayrettin, Kerim Yağcı, Alper Saylık, Can Kıran, Sena Çakır, Ali Dinç, Dilara Gül Demiral ve Bayazıt Gülercan gibi başarılı oyuncuların paylaştığı Kalk gidelim dizisi, Ülkemizin de içinde bulunduğu küresel salgın nedeni ile sosyal izolasyona uymak zorunda olduğumuz ve evde kalmak zorunda olduğumuz şu günlerde yeni bir format ile yeniden çekiliyor. Oyuncular yine eski rollerinde eski kimliklerinde fakat çekimleri gerçek hayatta yaşadıkları kendi evlerinde gerçekleşiyor. Üç sezondur devm eden dizinin yapımcısı ise dizi ile ilgili şu bilgileri bizlere sunuyor.

Oyunculara tüm teknik desteği sağlayan Kalk Gidelim yapımcılığı birde zorlndıkları yerde oyunculara yardım edebilecek fakat tüm sosyal izolasyon kurallarına uyan birer arkadaş desteği de sağlıyorlar. Dünyada ve Ülkemizde her insanın sağlığının her projeden önce geldiğini belirten Eyüp Üstün, kurallara uyduğumuz sürece ülkece bu sorunun da altından birlikte kalkacağız mesajını iletiyor. 

Kalk Gidelim ilk bölümü ramazan'ın ilk günü olan 24 Nisan cuma günü saat 21:00'de TRT1'de. Kalk Gidelim 1. Bölüm full izlemek için detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz. İyi Seyirler. . . 

24-04-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar