Kalk Gidelim oyuncularından örnek davranış!

Kalk Gidelim oyuncularından örnek davranış!
TRT 1'in sevilen dizilerinden Kalk Gidelim oyuncularından örnek davranış. Sevilen oyuncuları bir araya gelerek örnek bir amaç için buluştu. Kalk Gidelim geleceğe iz bıraktı.

TRT 1'in en eğlenceli yapımlarından biri olan Kalk Gidelim dizisi 3 sezondur başarılı bir şekilde yoluna devam ediyor. Uzun soluklu dizi Kalk Gidelim geçen hafta 100. bölümüyle ekrana gelmişti. Ufuk Özkan, Mehtap Bayri gibi isimlerin başrolde olduğu dizinin dün 14 Mart Cumartesi günü 101. bölümü yayınlandı. Sevilen dizi Muğla bölgesinde çekiliyor ve bölgenin doğal ve kültürel özelliklerini başarılı bir şekilde ekrana yansıtıyor. Kalk Gidelim ekibi oldukça uyumlu ve başarılı bir iş çıkarıyor. Eğlenceli bir çekim ortamı olan ekip 100. bölüm anısına Muğla'da bir hatıra ormanı oluşturdu.

Kalk Gidelim oyuncuları 2 bin fidan dikti

Muğla Orman Bölge Müdürlüğü'nün de katkılarıyla oluşturulan Kalk Gidelim Hatıra Ormanı'na oyuncular ve çekim ekibinin de katılımıyla tam iki bin adet fidan dikildi. Baharı diktikleri fidanlarla karşılayan oyuncular oldukça keyifliydi. Muğla'nın Yeşilyurt ilçesinde çekilen Kalk Gidelim bölgede gelecek nesillere aktarılacak örnek bir davranışa imza attı. Ağaç dikimine oyunculardan Ufuk Özkan, Mehtap Bayri, Ayça Varlıer, Erkan Sever, Arzu Oş, Aslı Omag , Alper Saylık ve teknik ekip katılırken, Muğla halkı ve devlet yetkilileri de katıldı. Oldukça eğlenceli geçen etkinlikte hatıra ormanı girişin Kalk Gidelim Hatıra Ormanı yazılı tabela da dikildi. Başrol oyuncularından Ufuk Özkan, “Kalk Gidelim ormanı olarak Muğla’ya önemli bir hatıra bırakıyoruz” dedi.

Üç sezondur köy hayatı ekrana taşınıyor

Sevilen dizi Kalk Gidelim konu olarak bölgede yaşayan bir ailenin hayat hikayesini konu alıyor. TRT 1'de cumartesi akşamları yayınlanan dizi oldukça ilgi görürken 3 sezondur devam eden ender dizilerden biri oldu. Çekimlerde hayvanlar ve tabiata önem verilen sahnelerin varlığı ve köy yaşantısını konu alması da seyirci tarafından ilgiyle takip ediliyor. Cumartesi akşamları köy hayatını evinize taşıyan dizis Kalk Gidelim'in örnek davranışı, hem bölge halkı tarafından hem de doğaseverler tarafından takdir edildi. Kalk Gidelim dizisinde Yeşilyurt'ta yaşayan Dal ailesinin inekler, tavuklar, kuşlar, kediler ve köpeklerle bir aradaki köy hayatı oldukça renkli ve eğlenceli bir şekilde seyirciyle buluşturuluyor. Kalk Gidelim her cumartesi saat 20:00'da TRT 1 ekranlarında sizleri bekliyor.

15-03-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar