Kalp Atışı 9. bölümü ile yürekleri ağza getirdi.

Kalp Atışı 9. bölümü ile yürekleri ağza getirdi.
Kalp Atışı 25 Ağustos Cuma akşamı ekranlara gelen 9. bölümüyle adeta yürekleri ağza getirdi. Heyecan dolu sahnelerin yer aldığı bölüm soluksuz izlendi. Dün akşam yayınlanan son bölümde silahlar ateşlendi.

Kalp atışı dizisinin son bölümü izleyenlerini ekranlara kilitledi. Show tv ekranlarının en çok izlenen dizisi olan Kalp Atışı bu hafta yine zirvedeydi.Kalp atışı yeni bölümlerini canlı tv kalitesiyle izleyebilirsiniz.

9. bölümde neler oldu?

Eylül’ü öldürmek için hastanenin çatısına pusu kuran Eylül’ün sapığı elindeki silah ile sağa sola ateş eder. Amacı Eylül’ü öldürmektir ancak, bu defa vurulan Bahar olur. Bahar vurulmadan önce çocukların kurtarılmasına yardım eder. Eylül’ün rehin alındığı gün sürpriz bir şekilde Eylül’ü görmeye gelen babası da vurulur.

Gelecek bölümde neler olacak?

Heyecan dolu sahnelerin yer aldığı 9. bölümün ardından 10 bölüm merakla bekleniyor. 1 Eylül Cuma akşamı yayınlanacak olan yeni bölümde bakalım neler olacak. Kalbinden vurulan Bahar ölecek mi? Dizide sürekli Eylül ve Ali Asaf’ın arasının açılması için çabalayan, Bahar karakterini canlandıran Ege Kökenli diziden ayrılacak mı? 

26-08-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar