Kalp Atışı dizisi 2. bölüm fragmanı yayınlandı

Kalp Atışı dizisi 2. bölüm fragmanı yayınlandı
İlk bölümüyle izleyenleri hayran bırakan Kalp Atışı dizisi 2. bölüm fragmanı yayınlandı. Hızla gelişen olayların ardından Kalp Atışı 2. bölümde neler yaşanacağına dair tüm detaylar bu yazımızda. Kalp atışı canlı tv izle.

Başrollerinde Gökhan Alkan ve Öykü Karayel'in bulunduğu Kalp Atışı dizisi yayınlanan ilk bölümüyle izleyenleri ekranlara kilitledi. İki doktorun imkansız aşkını ele alan dizi Cuma akşamları Show Tv'de yayınlanmaya başladı.

Kore dizilerine olan merak Kalp Atışı dizisiyle yeniden gündeme gelior. Güney Kore ekranlarında hayranlıkla izlenen Doctors dizisinden uyarlanan Kalp Atışı dün akşam ilk bölümüyle seyircisine sunuldu. Oldukça beğeni toplanan dizinin 2. bölüm fragmanı hemen yayınlandı. Acaba dizinin yeni bölümünde neler yaşanacak? İşte Kalp Atışı 2. yeni bölüm fragmanı...

 

Kalp Atışı bu akşam Show TV'de!

Gökhan Alkan ve Öykü Karayel’e Ege Kökenli, Ali Burak Ceylan, Hakan Gerçek, Fatih Dönmez, Barış Aytaç, Metin Coşkun, Devrim Atmaca, Hasan Şahintürk, Selahattin Paşalı, Başar Doğusoy, Burcu Türünz, Ceylan Ceylan, Erdem Kaynarca ve Vedat Erincin'in başrollerini paylaştığı dizi bu akşam Show TV ekranlarında. Yapımcılığını Mf Yapım’ın üstlendiği, Kalp Atışı dizisinin ilk bölümü Show TV ekranlarında izlenme rekorları kırması bekleniyor. Daha hiç yaşanamamış ve görülmemiş bir aşk hikayesini konu alan dizinin tanıtım fragmanı izleyici adeta mest etti. Sende bu akşam bu yepyeni dizinin ilk bölümünü kaçırmamak için Show Tv Canlı İzle adresini tıklayabilirsiniz..

01-07-2017
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar