Kalp Atışı dizisi bu akşam Show Tv'de!

Kalp Atışı dizisi bu akşam Show Tv'de!
Show Tv erkanlarının kısa sürede beğeni kazanan dizisi Kalp Atışı yepyeni bir bölümle bu akşam ekranlara gelecek.Yeni bölüm yayınlanan fragmanı izleyen izleyiciler heyecanla Show Tv ekranlarında beklemeye başladı.İşte Kalp Atışı ile ilgili ayrıntılar

Yaz sezonun sevilen dizisi Kalp Atışı yeni bölüm fragmanıyla bomba gibi geleceğini duyurdu. Ardı ardına kötü olaylar yaşanacağını gösteren Kalp Atışı, her yeni bölümünde izleyicisini daha da kendine bağlamayı sağlıyor. Peki Kalp Atışı'nda neler yaşanacak? Kalp Atışı dizisi yeni sezonda da devam edecek mi? Kalp Atışı oyuncuları kimlerdir? Kalp Atışı yeni bölüm fragmanı izle. 

Kalp Atışı yeni bölümde neler yaşanacak?

Kalp Atışı dizisinin yeni bölüm için yayınlanan fragmanında Eylül'ün tedavi amacıyla hastaneye çağırdığı suçlu hastaneye silahını da getirince adeta ortalık karışmaya başlar. Saldırgan öncelikle Eylül'ün yanındayken silahını kullanmaya yönelir ve o anda özel harekat polisleri hastaneye gelir. Yaralanan Bahar'ı tedavi etmeye çalışan Eylül ameliyathaneye koşar. Peki Bahar hayatını kaybedecek mi? Hastanede başka neler yaşanacak? Ali Asaf ile Eylül neler yaşayacak? Kalp Atışı dizisi ile ilgili tüm merak ettiklerinizi bu akşam Show Tv'yi izleyerek öğenebilirsiniz.

 

Kalp Atışı yeni bölüm canlı izlemek için tıklayınız.

Kalp Atışı Oyuncuları kimlerdir?

Gökhan Alkan ve Öykü Karayel’e Ege Kökenli, Ali Burak Ceylan, Hakan Gerçek, Fatih Dönmez, Barış Aytaç, Metin Coşkun, Devrim Atmaca, Hasan Şahintürk, Selahattin Paşalı, Başar Doğusoy, Burcu Türünz, Ceylan Ceylan, Erdem Kaynarca ve Vedat Erincin.

08-09-2017
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar