Mustafa Topaloğlu’ndan Ay’a Yolculukla İlgili Sürpriz Çıkış!

Mustafa Topaloğlu’ndan Ay’a Yolculukla İlgili Sürpriz Çıkış!
Uzaylı lakaplı ünlü türkücü Mustafa Topaloğlu Türkiye’nin Ay’a araç göndereceğini açıklamasının ardından sürpriz bir çıkış yaptı.

Magazin ve sosyal medya bugün yine ilginç bir gündemle takipçilerinin karşısına çıktı. Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından bir sunumla yol haritası duyurulan Türkiye Uzay Ajansı’nın faaliyetlerinden biri olan Ay’a yolculukla ilgili ilginç bir çıkış geldi. Cumhurbaşkanı tarafından TUA’nın yol haritasında gösterilen ve ilk hedef olarak insansız bir aracın 2023 yılında Ay’a gönderileceğinin ardından 2028 yılında ilk insanlı uzay yolculuğuna çıkılacağının duyurulması üzerine yıllardır uzaylı lakabıyla ün salan ünlü türkücü Mustafa Topaloğlu’da bir açıklama yaptı. Ünlü türkücünün Ay’a yapılacak uçuşla ilgili olarak yaptığı sürpriz çıkış bir anda magazin ve sosyal medyada geniş yer buldu. Mustafa Topaloğlu yaptığı sürpriz çıkışta kendisinin uzaya gidebileceğini belirtti. İşte Mustafa Topaloğlu’nun Ay’a yolculukla ilgili sürpriz çıkışı.

Ben Uzaya Giderim!

TUA’nın yol haritasının belirlenmesi üzerine pek çok kesim tarafından çeşitli yorumlar yapıldı ve yapılıyor. Bunlardan en ilginç olanı ise yıllardır uzaklı lakabıyla ünlenen ünlü türkücü Mustafa Topaloğlu’ndan geldi. Mustafa Topaloğlu yaptığı açıklamada “ben uzaya giderim. Şimdi uzayı tarif edeceğiz. Nereye gideceksiniz, nerede konaklayacaksınız, nerede oturacaksınız? Bunları belirlemek gerek. Gelenleri Ay’da ağırlamak lazım” ifadelerini kullandı. Ünlü türkücü çarpıcı açıklamalar yaparken yıllardır kendisine deli dendiğini söyledi ve kendisinin aslında 40 yıl önce insanları uzaya teşvik ettiğini dile getirdi. Ünlü türkücü Mustafa Topaloğlu kendisine o yıllarda deli dendiğini ve albümlerinin satmadığını da dile getirdi.

Ben Makine Mühendisiyim!

Ünlü türkücü Mustafa Topaloğlu yaptığı ilginç çıkışı şu sözlerle sürdürdü. “Türkiye beni konuşuyor. İnsanların ufkunu genişletmek için yıllarca uzay hakkında konuştum. Ben makine mühendisiyim. İnsanlar reklam için konuştuğumu zannetti. Hayır, bu bir bakıştı. O yıllar bana uçuk kaçık yorumları yapıldı. Doğruyu söylediğim için hep sabrettim. İnsanlara faydalı bir şey anlatmaya çalıştım. Bugün uzaya sahip olan, yeryüzüne sahip oluyor. Teşvik etme amacıyla büyük bir görev üstlendim. Türkiye’nin yarısı bana deli dedi. O yıllar albümlerim satmadı. Sen nasıl uzaylı olursun dediler. İnsanlara anlatamıyordum ki… 40 yıl önce uzaya teşvik ettim” ifadelerini kullandı. Ünlü türkücünün bu açıklamaları sosyal medya ve magazin dünyasında büyük ses getirdi.

12-02-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar