Mustafa Topaloğlu yeniden hastaneye kaldırıldı

Mustafa Topaloğlu yeniden hastaneye kaldırıldı
Katıldığı canlı yayın sonrası kalp krizi geçiren Mustafa Topaloğlu tedavi sürecinin ardından taburcu edilmişti. Mustafa Topaloğlu yeniden hastaneye kaldırıldı.

Ünlü şarkıcı Mustafa Topaloğlu yeniden hastaneye götürüldü. Topaloğlu geçen haftalarda katıldığı canlı yayın sonrası kuliste fenalaşmış ve hastaneye götürülmüştü. Kalp krizi geçirdiği anlaşılan Mustafa Topaloğlu, hastanede anjiyo olmuş ve tedavi sürecinin ardından yürüyerek taburcu olmuştu. Uzaylı Türkücü lakabıyla tanınan ünlü sanatçı Topaloğlu'nun bugün yine ambulansla hastaneye götürüldüğü öğrenildi.

Mustafa Topaloğlu hastaneye götürüldü

Ekranların renkli yüzlerinden biri olan Mustafa Topaloğlu son günlerde sağlık sorunlaryla gündemde. Star Tv'de yayınlanan Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programında katılan Mustafa Topaloğlu, oldukça eğlenceli geçen programın ardından kuliste fenalaşmıştı. Topaloğlu 13 Kasım'da geçirdiği kalp rahatsızlığı sebebiyle hastaneye kaldırılmış ve acil müdahale ile anjiyo olmuştu. Sevenlerini korkutan Mustafa Topaloğlu, tedavisinin ardından taburcu olmuş ve hastane çıkışı kameralara açıklama yapmıştı. Topaloğlu'nun bugün yine hastaneye kaldırılması ise endişelendirildi.

Mustafa Topaloğlu taburcu olmuştu!

Tedavi süreci sonrası evinde dinlenen ünlü şarkıcı Topaloğlu'nun kontrol maçlı hastaneye götrüldüğü öğrenilirken sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Mustafa Topaloğlu birkaç yıl önce yine kalp krizi geçirmişti. 13 Kasım'da geçirdiği kalp krizinin ardından 3 gün Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören Topaloğlu hastane çıkışında esprili bir açıklama yaparak kalp sağlığına dikkat çekmişti. Mustafa Topaloğlu, "Bu kalbimiz motor, bizi yaşatıyor. En önemli organımız. Kalbe iyi bakmak lazım. Aynı zamanda kalp kırmamak gerek, kalp kırmayın" demişti. Mustafa Topaloğlu'nun oğlu Çağlayan Topaloğlu ve eşi Hasibe Topaloğlu hastane önünde gazetecilere açıklama yapmıştı.

Mustafa Topaloğlu'nun sağlık durumu nasıl?

Ünlü sanatçı Mustafa Topaloğlu 63 yaşında. Eğlenceli ve renkli kişiliği ile ekranların sevilen yüzlerinden biri olan Topaloğlu, 2 yıl önce de kalp krizi geçirmiş ve kalbine stent takılmıştı. Sevenlerini ve ailesini endişelendiren 13 Kasım'daki rahatsızlığın ardından sağlıklı bir şekilde hastaneden ayrılan Topaloğlu'nun kontrol amaçlı hastene olduğu öğrenildi. Mustafa Topaloğlu'nun bilincinin açık ve sağlık durumunun iyi olduğu haberi verildi. Topaloğlu'nnun kontrol amaçlı hastanede tutulduğu ve endişelenecek bir durum olmadığı belirtildi.

28-11-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar