Kanal D günlük dizisi Yaralı Kuşlar ne zaman final yapıyor?

Kanal D günlük dizisi Yaralı Kuşlar ne zaman final yapıyor?
Kanal D ekranlarınının günlük dizisi Yaralı Kuşlar düşük reytingler sebebiyle sona mı eriyor? Haftaiçi her gün yayınlanan dizinin final tarihi ne zaman?

Geçtiğimiz sezon nisan ayında yayın hayatına başlayan ve haftaiçi her gün 16:00'da Kanal D ekranlarında yayınlanan Yaralı Kuşlar dizisi düşük reytingler alsa da her hafta ekranlarda olmaya devam etti. Stellar Yapım imzalı dizinin başrollerinde Gizem Arıkan, Emre Mete Sönmez, Ali Yasin Özegemen, Ayşen İnci ve Özgür Özberk gibi isimler yer alıyor. 160 bölümü geride bırakan Yaralı Kuşlar dizisi final mi yapacak? Dizinin son bölüm yayın tarihi ne zaman?

YARALI KUŞLAR FİNAL TARİHİ BELLİ OLDU

Kanal D ekranlarının günlük dizisi Yaralı Kuşlar final yaparak ekranlara veda ediyor. Dizinin final haftası 25-29 Kasım olacak. 29 Kasım Cuma günü ise son bölümü olan 165.bölümüyle 16:00'da ekranlarda olacak. 

YARALI KUŞLAR KONUSU

Yıllar önce kaçırılmış ve ailesinden uzak bambaşka bir dünyaya bırakılmış küçük Ömer, Meryem'i ablası bilir. Meryem hapisten yeni çıkan üvey babasının istismarlarına maruz kalan hem çalışıp hem okuyan genç bir kızdır. Öte yandan Ömer'i yıllardır arayan babası farkında olmadan oğlu ve Meryem'in karşısına çıkacaktır. Fedakar Meryem'in hem kardeşi hem aşkı için vereceği savaş izleyiciyi heyecan dolu bir hikayeye sürükleyecektir.

YARALI KUŞLAR KÜNYE

Yapım: Stellar Yapım
Yapımcı: İnci Gülen Oarr
Hikaye-Öykü: Meryem Temiz,Sinem Şengünlü, Yasemin İnal Avcı
Senaryo:

Aslı Aksu, Bedirhan Toprak, Elif Yılmaz, Emek Fulya Tanrıkulu, Gökçen Eroğlu, Hazel Sevim Ünsal, Meryem Temiz, Münevver Yıldız, Sinem Şengünlü, Yasemin İnal Avcı

Yönetmen: Yasemin Erkul &  Ece Tahtalıoğlu Pertez
Görüntü Yönetmeni: 

Faruk Armankaya, Mustafa Karakuş

Müzik:

Murat Evgin 

Oyuncular:

Gizem Arıkan (Meryem), Emre Mete Sönmez (Ömer-Efe), Ali Yasin Özegemen (Levent), Ayşen İnci (Ulviye), Özgür Özberk (Tekin), Arzu Yanardağ (Hülya), Utku Çorbacı (Bahadır), Cemre Melis Çınar (Melis), Emre Çaltılı (Cemil), Hasan Ballıktaş (Durmuş), Canan Karanlık (Neriman), Sezgin Irmak (Doğan), Tuğba Tutuğ (Ayşe)

26-11-2019
Yazar Hakkında
Gaye Develi

Gaye Develi

Gaye Develi, 28 Eylül 1999 yılında 17 Ağustos depreminin yıkıcı etkisinden dolayı Gölcük yerine Zonguldak’ta doğmuştur. Daha sonra annes .. devamı.. mail
Yorumlar