Kanal D’nin Yeni Dizisi Üç Kız Kardeş’e Sürpriz Oyuncu

Kanal D’nin Yeni Dizisi Üç Kız Kardeş’e Sürpriz Oyuncu
Ünlü isim İclal Aydın’ın eserinden televizyona uyarlanan Üç Kız Kardeş adlı dizinin oyuncu kadrosuna sürpriz bir şekilde İclal Aydın’da katıldı.

Televizyon ekranlarında yeni yayın döneminde yayına giren diziler ekrana gelmeye devam ederken ne yazık ki bazı diziler için son çabuk göründü. Erken final yapan diziler bir bir ekrana veda ederken ve yayındaki dizilerde yayında kalabilmek için ellerinden geleni yaparken televizyon kanalları yeni yapımların hazırlıklarını da devam ettiriyorlar. Final yapması muhtemel dizilerin ya da final yapan dizilerin yerine yayına hazırlanan bu yapımlardan birini de geçtiğimiz günlerde bir dizisi erken final yapan yapım şirketi Süreç Film hazırlıyor. Kanal D ekranlarında yayına girecek olan ve ünlü isim İclal Aydın’ın Üç Kız Kardeş adlı romanından televizyona uyarlanan dizinin çalışmaları devam ediyor. Cast çalışmalarına başlanılan dizinin kadrosuna sürpriz bir isim dahil oldu. Dizinin kadrosuna kitabın yazarı İclal Aydın oyuncu olarak katıldı.

İclal Aydın Kendi Kitabının Dizisinde Rol Alıyor

Kanal D ekranlarında yayına girecek olan ve ünlü isim İclal Aydın’ın Üç Kız Kardeş adlı kitabından televizyona uyarlanan dizi için yapım şirketi Süreç Film çalışmalarını devam ettiriyor. Satış rekorları kıran Üç Kız Kardeş kitabından uyarlanacak dizi için cast, production ve diğer hazırlıklar için yoğun bir mesai harcanırken hikayede küçük bir değişikliğe gidildi ve üç kız kardeşin yaşları değiştirildi. Yaşları küçültülen üç kız kardeşin annesi Nesrin’i kitabın yazarı da olan ünlü isim İclal Aydın’ın oynayacağı öğrenildi. Bu sürpriz karar seyirciyi şaşırtırken geri kalan oyuncuların ise biran önce belirlenmesi bekleniyor. Bütün hazırlıkların tamamlanmasıyla birlikte dizinin Kasım ayında sete çıkması planlanıyor.

İclal Aydın Kimdir?

Üç Kız Kardeş adlı kitabı televizyon dizisi olarak planlanan İclal Aydın 14 Eylül 1971 yılında Nevşehir’de dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümünü kazandı ancak 2. Sınıfta okulu bırakarak Almanya’ya yerleşti. Almanya’da tiyatro çalışmalarına devam eden İclal Aydın Türkiye’ye geldikten sonra televizyonlarda sunuculuk yapmaya başlamıştır. Yazdığı kitapların yanı sıra oyunculukta yapan ünlü ismin rol aldığı yapımlar şunlardır.

·         İki Aile

·         Aşkın Halleri

·         O Hayat Benim

25-10-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar