Kanal D’nin Yeni Dizisi Üç Kız Kardeş’in Yayın Günü Belli Oldu

Kanal D’nin Yeni Dizisi Üç Kız Kardeş’in Yayın Günü Belli Oldu
Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan ve Süreç Film tarafından hazırlanan Üç Kız Kardeş adlı dizinin yayın tarihi belli oldu.

Bu günler televizyonlar ve televizyon izleyicileri için heyecanlı günler olarak görünüyor. Kanallar yeni yapılan dizileri için yayın günlerini bir bir belirlemeye ve bu yapımları seyirciyle buluşturmaya başlıyorlar. Birbirinden iddialı diziler günler içinde tek tek yayına girecek ve ekran macerasına başlayacak. Bu yapımlardan biri de üzerinde uzun süredir çalışılan Üç Kız Kardeş dizisi. Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan ve Süreç Film tarafından hazırlanan dizinin tanıtımları daha önce yayınlanmaya başlanmıştı. Yakında ibaresiyle yayınlanan tanıtımlara sonunda tarih basıldı. Ünlü isim İclal Aydın’ın aynı adlı romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş dizisinin yayın tarihi olarak 22 Şubat Salı akşamı belirlendi.

Üç Kız Kardeş 22 Şubat Salı Akşamı Yayında

Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan ve uzun süredir Süreç Film tarafından hazırlıkları süren Üç Kız Kardeş dizisinin yayın tarihi belli oldu. Geçtiğimiz günlerde tanıtımları yayınlanmaya başlayan Üç Kız Kardeş dizisinin yayın tarihi Kanal D tarafından 22 Şubat Salı akşamı olarak belirlendi. Uzun süredir merakla ve heyecanla beklenen dizinin yayın tarihinin belirlenmesi seyirciyi de heyecanlandırdı. İlk bölüm için gün saymaya başlayan dizi Kanal D için de büyük önem taşıyor. Kanal diziden büyük bir beklenti içinde.

Üç Kız Kardeş Konusu ve Oyuncu Kadrosu

Süreç Film tarafından Kanal D için hazırlanan Üç Kız Kardeş dizisinde birbirinden ünlü ve başarılı oyuncular yer alıyor. İclal Aydın’ın Üç Kız Kardeş adlı romanından uyarlanan dizide Reha Özcan, İclal Aydın, Berker Güven, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu ve Veda Yurtsever rol alıyor. Dizide Üç Kız Kardeş’in farklı yollara giden hayatları ve ailelerinin onlar için düşündüğü gelecek dramatik bir şekilde ele alınıyor. Dizinin yönetmenliğini Eda Tekgöz üstlenirken senaryosunu ise Betül Yağsağan kaleme alıyor. İlk bölüm için gün saymaya başlayan dizi Salı akşamı ekrana gelecek ve bu günde, Masumlar Apartmanı, Evlilik Hakkında Her Şey adlı dizlerle rekabet içinde olacak. Büyük umutlarla hazırlanan dizinin reytinglerde nasıl bir sonuç alacağı şimdiden merak edilmeye başlandı. Üç Kız Kardeş 22 Şubat Salı akşamı saat 20.00’da ilk bölümüyle Kanal D’de ekrana geliyor.

05-02-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar