Kanal D’nin Yeni Dizisi Yargı’ya Bomba Transfer

Kanal D’nin Yeni Dizisi Yargı’ya Bomba Transfer
Yeni yayın döneminde Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşacak olan Yargı Dizisine son olarak Ramo’da rol alan başarılı oyuncu Mehmet Yılmaz Ak dahil oldu

Yeni yayın dönemine iddialı bir şekilde hazırlanan Kanal D bu sezon geçtiğimiz sezonlardaki şanssızlığını kırmak için çalışıyor. Kanal geçtiğimiz sezonlarda rakiplerine kıyasla reytinglerde daha gerilerde kalmış ve bu durumun sonuç olarak da sıralamada gerilere düşmüştü. Kanal bu sezon iddialı yapımlarla bu şansızlığını geride bırakmak istiyor. Kanal için proje hazırlayan yapım şirketlerinden biri olan Ay Yapım bu amaçla iddialı bir diziyi kanala hazırlamakla meşgul. Şu sıralar yoğun bir şekilde cast çalışmaları devam eden yeni dizi Yargı sezonda Kanal D’nin en iddialı yapımları arasında olacak. Birbirinden güçlü isimlerle anlaşmaya varan yapım şirketi halen oyuncu kadrosunu kurmakla meşgul. Diziye son olarak Ramo’da Mashar karakterini canlandıran ve seyircinin çok sevdiği Mehmet Yılmaz Ak dahil oldu.

Yargı’ya Usta Bir Oyuncu daha

Ay Yapım tarafından Kanal D için hazırlıkları süren ve Eylül yayın döneminde seyirciyle buluşacak olan iddialı bir dizi Yargı hazırlıklarda sona geldi. Oyuncu çalışmaları hızla devam eden Yargı’ya şu ana kadar üst seviye oyuncular dahil oldu. Ali Bilgin’in yönetmen koltuğunda oturacağı diziyi Sema Ergenekon kaleme alıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda ise şu ana kadar anlaşılan oyuncular arasında Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz, Uğur Aslan, Hüseyin Avni Danyal ve son olarak da Mehmet Yılmaz Ak dahil oldu. Son olarak Ramo’da rol alan ve canlandırdığı Mashar karakteriyle herkesin sevgilisi haline gelen Mehmet Yılmaz Ak’ın diziye katılması sevenleri ve seyircileri heyecanlandırdı. Halen cast çalışmaları devam eden dizinin Ağustos ayının ikinci haftası gibi sete çıkması ve çekimlere başlaması bekleniyor. Dram türünde olacak dizide zor bir hayat yaşayan Avukat Ceylin ile Savcı Ilgaz arasında geçen etkileyici ve heyecanlı hikaye anlatılacak.

Mehmet Yılmaz Ak Kimdir?

Son olarak Ramo’da rol alan başarılı oyuncu Mehmet Yılmaz Ak 8 Şubat 1986 yılında Diyarbakır’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından Kadir Has Üniversitesi Tiyatro Bölümünden mezun olan başarılı oyuncu pek çok tiyatro oyununda rol aldıktan sonra ilk olarak Ben de Özledim adlı diziyle televizyona adım atmıştır. Bu güne kadar pek çok yapımda rol alan Mehmet yılmaz Ak’ın rol aldığı yapımlardan bazıları şunlardır.

-          Ramo

-          Fatma

-          Hakan: Muhafız

-          Kurşun

-          Peri

-          Çukur

-          Halka

-          Dudullu Postası

-          Buğday

-          İçerde

-          Kırık Kalpler Bankası

-          Ben de Özledim

28-07-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar