Oyuncu Ayşegül Çınar'a hapis şoku!

oyuncu Ayşegül Çınar'a hapis şoku!
Ayşegül Çınar, arkadaşlarıyla birlikte Beyoğlu'nda bir otelin restoranına yemeğe gitmiş ve kavga çıkartmıştı. 12 kişinin yaralandığı kavgada soruşturma tamamlandı.

Arkadaşlarıyla gittiği bir restoranda kavga çıkartan ve ayırmaya gelen polisleri tehdit eden oyuncu Ayşegül Çınar hapis şokuyla yıkıldı. Beyoğlu'nda bir otelin restoranında çıkan ve 2'si polis 12 kişinin yaralandığı kavgayla ilgili soruşturma tamamlandı. Kavgayı başlatan oyuncu Ayşegül Çınar ve arkadaşı Furkan Çalıkoğlu ne kadar ceza aldı? Oyuncu ve arkadaşı hapis yatacak mı? Şimdi detaylar

Ayşegül Çınar'a hapis şoku!

Pandemide eve tıkıılp kalan oyunculardan Ayşegül Çınar, yasakların kalkmasıyla arkadaşlarıyla birlikte Beyoğlu'nda bir otelin restoranına yemeğe gitti ve kavga çıkarttı. Aralarında 2 polis ve bekçinin de bulunduğu kavgada 12 kişi yaralanmıştı. Tarafların birbirini suçladığı soruşturma tamamlandı.

Haritadan yer beğenin, demişti

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturma sonucu iddianame düzenlendi. Oyuncu Ayşegül Çınar ve Furkan Çalıkoğlu “şüpheli" sıfatıyla, aralarında polis ve otel görevlilerinin yer aldığı 14 kişi de “müşteki" sıfatıyla mahkemede hazır bulundu. İstanbul Cumhuriyet Başsavcısının hazırladığı iddianameye göre, restoranda yemek yiyip alkol alan şüphelilerden Furkan Çalıkoğlu telefonla konuştuğu kişiye yüksek sesle hakaret ve tehdit yağdırdı. Müşterilerin şikayeti üzerine özel güvenlik görevlileri, Furkan Çalıkoğlu'ndan dışarı çıkmasını istedi. Sarhoş olduğu görülen Furkan Çalıkoğlu ise " Kimse beni buradan çıkaramaz" diyerek güvenlik görevlilerine küfür ve tehditler savurarak bir güvenlik görevlisini yaraladı. Çıkmamak için direnen ve lokantadaki eşyaları fırlatan Çalıkoğlu, otel yöneticileri ve güvenlik görevlilerine hakaret etti. Meze arabasını alarak yürüdüğünü gördüğü aşçı yardımcısı Nebi C'yi kovalayan Çalıkoğlu, mutfaktan aldığı iki bıçakla, “Nerede onlar, boğazını keserim, seni de öldürürüm" diyerek kaçan Nebi C'ye yöneldi. Aşçı yardımcısı son anda kaçarak canını zor kurtardı. Olay yerine gelen polis memurları, şüpheli Furkan Çalıkoğlu'nu mutfakta elinde üç bıçakla buldu. Polislere hakaret eden Çalıkoğlu, “Burayı dağıtacağım, buranın sahibini öldüreceğim" diyerek küfür ve hakaretlerine devam etti. Bu sırada Ayşegül Çınar da polisleri tehdit etti. Ayşegül Çınar'ın yanına getirilmesini isteyerek küfreden Çalıkoğlu, koridora doğru koşunca polis memurları tarafından engellenmeye çalışıldı. Bir polis memurunun belinden silahını alarak duvara ateş eden Çalıkoğlu, bunun üzerine etkisiz hale getirildi.

Film sahnesi değil gerçek hayat!

O sırada Ayşegül Çınar'ın da polislere yumruk atarak “Siz benim erkek arkadaşımı alamazsınız, sanatçıyım ben haritadan kendinize yer beğenin, basını çağıracağım görüntüleneceksiniz, hepinizi teker teker vurduracağım" diyerek tehdit yağdırdı. Hazırlanan iddianamede, Ayşegül Çınar hakkında “Görevli Memura Hakaret", “Görevi Yaptırmamak için Direnme" suçlarından 6 yıla kadar hapis istendi. Olay sonrasında tutuklanan Furkan Çalıkoğlu hakkında ise “Görevli Memura Hakaret", “Silahla Tehdit" , “Görevi Yaptırmamak için Direnme", “Mala Zarar Verme", “Silahla Yaralama" suçlarından toplam 22 yıl 1 aya kadar hapis talep edildi. Çınar ve Çalıkoğlu, iddianame kabul edilirse İstanbul Asliye Ceza Mahkemesinde hakim karşısına çıkacak.

28-07-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar