Kanserle Mücadele Eden Ünlü Oyuncu Setlere Dönüyor

Kanserle Mücadele Eden Ünlü Oyuncu Setlere Dönüyor
Arka Sokaklar adlı dizide Komiser Volkan karakterine hayat veren ve ancak kanser hastalığı sebebiyle setlere ara veren genç ve başarılı oyuncu Boğaç Aksoy yeniden setlere dönüyor.

Zaman zaman magazin basınında ve sosyal medyada bazı ünlü isimlerle ilgili tedavisi zor hastalıklara yakalandıkları haberleri yayınlanır ve hu haberler bu ünlülerin sevenlerini derinden üzer. Özellikle dizi ve filmlerde rol alan ya da göz önünde bulunan isimlerin özelikle kanser gibi hastalıklara yakalanmaları hem zor bir süreç olarak yaşanır hem de bu ünlülerin mesleklerinden bir sürede olsa uzak durmalarına sebep oluyor. Son olarak Arka Sokaklar adlı yapında Komiser Volkan karakterine hayat veren ve seyircinin de sevdiği oyunculardan olan Boğaç Aksoy’da birkaç ay önce lenfoma kanserine yakalandığını öğrenmiş ve ardından da zor ve uzun bir tedavi sürecine başlamıştı. Özelikle sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla tedavi sürecini sevenleriyle paylaşan genç oyuncu kanserle olan mücadelesinde azimli ve inançlı bir şekilde ilerliyor. Oyuncu uzun süredir uzak kaldığı setlere ise flaş bir kararla ve yapımla dönmeye hazırlanır.

Boğaç Aksoy Setlere Dönmeye Hazırlanıyor

Son olarak Arka Sokaklar dizisinde Volkan Komiser karakterine hayat veren ve seyircinin sevdiği başarılı ve genç oyunculardan Boğaç Aksoy ayrı kaldığı setlere dönmeye hazırlanıyor. Lenfoma kanseri sebebiyle setlere ara veren oyuncunun bu flaş kararı sevenlerini hem sevindirdi hem de meraka sürükledi. Boğaç Aksoy’un setlere geri döneceği yapımda bir bilim adamını canlandıracak. Ödüllü yönetmen Volkan Karataş hazırlıkları süren son filminde Boğaç Aksoy ile çalışacağını duyurdu ve Boğaç Aksoy’un filmde bilim adamını canlandıracağını açıkladı. 2022’nin kış aylarında çekimleri başlayacak film için Boğaç Asoy mors alfabesi öğrenmeye başladı. Filmin bir bilimkurgu filmi olacağı öğrenilirken yönetmen Volkan Karataş ile oyuncu Boğaç Aksoy çekimlerin yapılacağı madende birlikte araştırma yaptılar.

Kök Hücre Tedavisi Görecek

Ünlü oyuncu Boğaç Aksoy lenfoma kanseri olduğunu öğrendikten sonra tedavi sürecine başlamıştı. Doktorların kontrolünde tedavisi devam eden Boğaç Aksoy tedavi sürecini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla sevenleriyle paylaşıyor. Yine geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda hastalığı ile ilgili süreci anlatmış ve yakın bir zamanda kök hücre tedavisine başlayacağını duyurmuştu. Kemoterapi tedavisi biten oyuncu yakın zamanda kök hücre tedavisine başlayacak.

 

19-10-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar