Kanunsuz Topraklar 1. Bölüm İzle

Kanunsuz Topraklar 1. Bölüm İzle
Kanunsuz Topraklar 1. Bölüm İzle; 29 Eylül Çarşamba akşamı1. Bölümüyle ekrana gelen Kanunsuz Topraklar adlı dizinin 1. Bölümünü tek parça, ful izlemek için detaylar haberimizde!

Kanunsuz Topraklar 1. Bölüm İzle; Başrollerinde Uğur Güneş, Esra Bilgiç, Necip Memili, Murat Dalbatan, Kaan Taşaner, Doğaç Yıldız ve Ali Erkazan’ın rol aldığı Kanunsuz Topraklar bu akşam saat 20.00’da 1. Bölümüyle Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Sezonun en iddialı yapımlarından olan ve heyecanla beklenen Kanunsuz Topraklar bir dönem dizisi olarak ekrana geliyor. Zonguldak’ta maden ocaklarında çekimleri başlayan yapım 1939’lu yılları anlatıyor. Bir maden ocağında yaşananları konu alan dizi bu hikayeden yola çıkarak büyük bir aşkı temele alıyor. Maden sahibinin kızına aşık olan madenci Davut ile birbirlerini seven Gülfem büyük bir mücadelenin içinde aşklarını yaşamaya çalışacaklardır. Fox Tv ekranlarının iddialı yapımı Kanunsuz Topraklar bu akşam yayınlanacak ilk bölümüyle seyirciye merhaba diyor. Dizinin 1. Bölümü bu akşam saat 20.00’da Fox Tv’de.

Kanunsuz Topraklar Son Bölümde Neler Yaşandı?

Fox Tv ekranlarında bu akşam ilk bölümüyle ekrana gelen ve bir dönem dizisi olan kanunsuz Topraklar uzun süredir hazırlıklarını ve çekimlerini sürdürüyor. Zonguldak’ta maden ocaklarında çekimleri başlayan dizi bir madencinin ve maden sahibinin arasındaki mücadeleyi anlatıyor. Madenci Davut ile Maden sahibi Malik Bey arasındaki mücadele sadece bu ikisi arasında kalmayacak ve tüm bölgeyi etkileyecektir. Dizinin 1. Bölümü bu akşam saat 20.00’da ekranlara geliyor.

Kanunsuz Topraklar 1.Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Fox Tv ekranlarında u sezon başlayacak önemli yapımlardan biri olan ve kanalın büyük umutlar bağladığı Kanunsuz Topraklar bu akşam ilk bölümüyle ekrana geliyor. Bu akşam yayınlanacak dizinin konusu ise seyircinin oldukça ilgisini çekti. 1939 yılında Zonguldak’ta şehrin kömür madenlerinden birinde maden işçisi olarak babası ve kardeşleriyle birlikte çalışan Davut anası ve 6 yaşındaki küçük kardeşiyle mütevazi bir hayat yaşamaktadır. Madende gündüz vardiyasını devraldıkları bir sabah madende meydana gelen göçükle birlikte madende 9 kişi hayatını kaybeder. Bu ölenlerin arasında Davut’un babası da vardır. Madenin sahibi olan Malik Bey bu göçükten sorumludur. Malik Bey tüm uyarılara rağmen madende gerekli tedbirleri almamıştır. Ancak bölgenin en zenginlerinden olan ve kızları Gülfem, Behice ve Fikriye ile birlikte yaşayan Malik Bey madendeki kazadaki suçlamalardan kurtulur. Bunun ardından kendi adaletini sağlamaya karar veren Davut harekete geçer. Kanunsuz Topraklar 1. Bölümüyle bu akşam saat 20.00’da Fox tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

29-09-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar