Kanunsuz Topraklar 3. Bölüm İzle

Kanunsuz Topraklar 3. Bölüm İzle
Kanunsuz Topraklar 3. Bölüm İzle; 13 Ekim Çarşamba akşamı 3. bölümüyle ekrana gelen Kanunsuz Topraklar’ın yayınlanan 3.Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Kanunsuz Topraklar 3. Bölüm İzle; Başrollerinde Uğur Güneş, Esra Bilgiç, Necip Memili, Kaan Taşaner, Murat Daltaban, Eylül Su Sapan ve Serdem Paçal’ın yer aldığı Kanunsuz Topraklar bu akşam saat 20.00’da 3. Yeni bölümüyle Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Bu sezonun iddialı yapımları arasında yer alan ve 1930’lu yılların sonunda Zonguldak’ta bir maden ocağında yaşananları ele alan dizi maden işçileri ile maden sahibinin arasındaki hak arama tartışmalarını ve madencilerin hak aramasını konu alıyor. İlk iki bölümde seyirci tarafından beğenilen dizi için gelecek bölümler belirleyici olacak gibi görünürken dizinin bu akşam yayınlanacak bölümünde ise seyirciyi yine krizli ve gerilimli bir bölüm bekliyor. Fox Tv ekranlarının yeni dizisi Kanunsuz Topraklar bu akşam 3. bölümüyle seyirciyle buluşacak.

Kanunsuz Topraklar Son Bölümde Neler Yaşandı?

Fox Tv ekranlarının bu sezon başlayan ve iddialı konusu ve kadrosuyla dikkatleri çeken dizisi Kanunsuz Topraklar bu akşam 3. Bölümüyle ekrana geliyor. Dizinin yayınlanan son bölümünde Davut Malik Bey’i vurmuş ve jandarmaya teslim olmak istemiştir. Ancak onun bu kararı kardeşleri tarafından kabul edilmez ve Davut engellenir. Jandarmaya ise Davut’un annesi teslim olur ancak jandarmaya teslim olan Davut’un itirafı üzerine olaya şahit olan Gülfem babasını Davut’un vurmadığını söyler.

Kanunsuz Topraklar 3. Bölümde Neler Yaşanacak?

Fox Tv ekranlarının gerilimli ve dram ağırlıklı yeni dizisi Kanunsuz Topraklar bu akşam 3. Yeni bölümüyle ekrana geliyor. Dizinin bu akşam yayınlanacak bölümü yine heyecanlı sahnelere konu olacak. Davut tarafından vurulan Malik Bey iyileşmiştir. Malik Bey Davut’tan ve anasından şikayetçi olmamıştır ancak bunun karşılığında Davut’tan bir istekte bulunur. Öbür taraftan Malik Bey Çolak’ın ölümüyle rahatlamıştır çünkü Çolak Malik Bey’in bir sırrını bilmektedir. Malik Bey ise kızı Gülfem’i Ali Gelik’le evlendirmek istemektedir. Ancak bunu istemeyen Gülfem Ali Gelik’in karşısına çıkar ve onunla evlenmek istemediğini açık açık söyler. Bu arada ustabaşı olan Davut madende çalışan işçilerin haklarında iyileştirme yapabilmek için Malik Bey’in karşısına çıkar ancak Malik Bey bu teklifi kabul etmez. Gülfem’de bu olayda Davut’un yanında yer alır. Kanunsuz Topraklar bu akşam saat 20.00’da 3. Yeni bölümüyle Fox Tv ekranlarında.

13-10-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar