Kanunsuz Topraklar 4. Bölüm İzle

Kanunsuz Topraklar 4. Bölüm İzle
Kanunsuz Topraklar 4. Bölüm İzle; 20 Ekim Çarşamba 4. Bölümüyle ekrana gelen Kanunsuz Topraklar Dizisinin yayınlanan 4. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Kanunsuz Topraklar 4. Bölüm İzle; Başrollerinde Uğur Güneş, Esra Bilgiç, Necip Memili, Kaan Taşaner, Murat Daltaban, Eylül Su Sapan ve Serdem Paçal’ın rol aldığı Kanunsuz Topraklar bu akam 4. yeni bölümüyle saat 20.00’da Fox Tv ekranlarında yayınlanıyor. Bu sezonun iddialı dizisi Kanunsuz Topraklar yayınlanan ilk üç bölümde seyirciyi ekrana kilitlemeyi ve Çarşamba akşamlarının güçlü yapımları arasına girmeyi başardı. Bir dönem dizisi olan ve bir aşk, intikam ve adalet arayışı hikayesini anlatan Kanunsuz Topraklar her bölüm heyecanlı ve gerilimli sahnelerle ekrana geliyor ve seyirciyi ekrana kilitliyor. Kanunsuz Topraklar bu akşam 4. Yeni bölümüyle saat 20.00’da FoxTv’de ekrana geliyor.

Kanunsuz Topraklar Son Bölümde Neler Yaşandı?

Fox Tv’nin yeni dizisi Kanunsuz Topraklar her hafta çarşamba akşamları seyirciye yeni bir alternatif dizi sunmayı başardı. Bir dönem dizisi olan ve ilk üç bölüm seyirciyi ekrana bağlamayı ve gelecek için umutlanmayı sürdüren dizi son bölümde seyirciyi ekrana kilitlemeyi başardı. Dizinin yayınlanan son bölümünde Gülfem’i Çolak’ın elinden kurtaran Davut ile Gülfem yeni bir hikayeye doğru yol almaktadırlar. Gülfem babasına jandarmaya haber vermediği için hesap sorarken Malik Bey, Çolak’ın ölümüyle rahatlamıştır. Davut ise hak ve adalet arayışına devam etmektedir.

Kanunsuz Topraklar 4.Bölümde Neler Yaşanacak?

Fox Tv’nin sevilen ve bu sezon başlayan yeni dizisi Kanunsuz Topraklar bu akşam heyecanlı bir bölümle ekrana geliyor. Davut devletin silahlarını çalan Kasapoğlu için çalıştığından dolayı asılarak idam edilecektir. Davut mahkeme kararıyla idama çarptırılır ve idam kararı boynuna asılarak darağacına çıkarılır. Davut tam idam edilecekken hiç beklemediği biri Davut’u ipten alır. Öbür taraftan evlerinden çıkmamak için ölen madencilerin eşleri madende çalışmayı kabul eder. Bütün bunların gerçekleşmesini sağlayan Gülfem ise babasına verdiği sözü tutmak ve Ali Gedik’le evlenmek zorundadır. Ancak ne Gülfem ne de Davut buna istemektedir. Nişan gecesi Davut bu evliliği nasıl engelleyeceğini düşünmektedir. Bu arada Kasapoğlu’nun Ali Gedik’e pusu kurduğu ve onu öldüreceği haberini alır. Ancak bilmediği Gülfem’in de bu arabada olduğudur. Kanunsuz Topraklar bu akşam saat 20.00’da 4. Bölümüyle FoxTv ekranlarında seyirciyle buluyor.

20-10-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar