Kanunsuz Topraklar 5. Bölüm İzle

Kanunsuz Topraklar 5. Bölüm İzle
Kanunsuz Topraklar 5. Bölüm İzle; 27 Ekim Çarşamba 5. Bölümüyle ekrana gelecek Kanunsuz Topraklar Dizisinin yayınlanan 5. bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Kanunsuz Topraklar 5. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Uğur Güneş, Esra Bilgiç, Necip Memili, Kaan Taşaner, Murat Daltaban, Eylül Su Sapan ve Serdem Paçal’ın rol aldığı Kanunsuz Topraklar bu akşam saat 20.00’da 5. Yeni bölümüyle Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Bu sezon başlayan ve iddialı dizilerden biri olan Kanunsuz topraklar çarşamba akşamlarına yeni bir ses ve heyecan getirmiş durumda. Kanunsuz Topraklar’da bir adalet arayışı konu edilirken bir maden ocağında çalışan işçilerin hak arayışlarıyla başlayan hikaye her an daha da heyecanlanıyor. Dizi Foz Tv’nin bu sezon ekrana gelen en başarılı yapımı olarak dikkatleri çekiyor. Kanunsuz Topraklar bu akşam ekrana gelecek 5. Yeni bölümüyle saat 20.00’da Fox Tv ekranlarında yayınlanıyor.

KANUNSUZ TOPRAKLAR SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Gold Film tarafından Fox Tv için hazırlanan ve bu sezonun en güçlü ve başarılı yapımları arasında yer alan Kanunsuz Topraklar bir dönem dizisi olarak ekrana geliyor. 1930’lu yılların Zonguldak’ında bir maden ocağında çalışanların hikayesini ve adalet ve hak arayışlarının hikayesini anlatan dizi aynı zamanda bir aşkın da hikayesi olarak ekranlara geliyor. Dizinin yayınlanan son bölümünde devlete karşı olan bir çetenin işlerini yapan Davut yakalanmış ve idama mahkum edilmiştir. Gülfem ise Ali Gelik’le evlenmek zorunda kalmak üzereir.

Kanunsuz Topraklar 5. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Fox Tv ekranlarında bu sezon başlayan ve Çarşamba akşamlarının en güçlü yapımları arasına girmeyi başaran Kanunsuz Topraklar Gold Film tarafından hazırlanıyor. Başarılı oyuncu Uğur Güneş ve Esra Bilgiç’i başrollerinde buluşturan dizi bir gerilim ve dram dizisi olarak ekrana geliyor. Bir maden ocağında maden sahibiyle çalışanlar arasında baş gösteren çatışmalar bir maden işçisi olan Davut’un müdahalesiyle farklı noktalara gitmiştir. Dizinin bu akşam yayınlanacak 5. bölümünde ise kızı Gülfem’i Davut’la birlikte gören Malik bey Davut’u işten atar. Kasapoğluyla da arası iyi olmayan Davut bu durum karşısında iyice zor durumda kalır. Davut artık Malik Bey’in kömürünü satıp parasını işçilere dağıtamayacaktır. Celal ise abisini sorumsuzlukla ve kendilerine verdiği sözü tutmamakla suçlar. Kasapoğlu’na gidip kömür işini devralmak ister ancak Kasapoğlu ona net bir cevap vermez. Bunun üzerine Celal son çare olarak Ali’nin kapısını çalar. Bu arada Kasapoğlu Gülfem’i kaçırarak çiftliğine getirir ve Davut’a Gülfem’i onun için kaçırdığı yalanını söyler. Dini nikahla evlenen Davut ve Gülfem mutluluktan havalara uçarken Ali Gelik ise bunu ikisinin yanına koymayacaktır. Kanunsuz Topraklar bu akşam saat 20.00’da 5. Yeni bölümüyle FoxTv ekranlarımda seyirciyle buluşuyor.

27-10-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar