Kanunsuz Topraklar 7. Bölüm İzle

Kanunsuz Topraklar 7. Bölüm İzle
Kanunsuz Topraklar 7. Bölüm İzle; 17 Kasım Çarşamba akşamı 7. Bölümüyle ekrana gelen Kanunsuz Topraklar’ın yayınlanan 7. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Kanunsuz Topraklar 7. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda uğur Güneş, Esra Bilgiç, Necip Memili, Kaan Taşaner, Murat Daltaban ve Serdem Paçal’ın rol aldığı Kanunsuz Topraklar bu akşam saat 20.00’da 7. Yeni bölümüyle Fox Tv’de seyirciyle buluşuyor. Sezonun en iddialı ve güçlü yapımlarından olan Kanunsuz Topraklar 1930’lu yıllarda maden şehri olan Zonguldak’ta yaşanan bir hikayeyi konu alıyor. Dizide bir maden işçisi olan Davut, çalıştığı maden ocağının sahibi Malik Bey’in kızı Gülfem ile aşk yaşamaktadır. Aynı zamanda Malik Bey’le maden ocağından dolayı sık sık tartışmalar yaşayan Davut bu arada ailesi ve maden ocağında çalışanların aileleri ile de ilgilenmektedir. Kanunsuz Topraklar bu akşam saat 20.00’da 7. Bölümüyle Fox Tv’de.

KANUNSUZ TOPRAKLAR SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE

Gold Film tarafından Fox Tv için hazırlanan ve sezonun en çok ilgi gören ve iddialı yapımlarından biri olan Kanunsuz Topraklar her hafta Çarşamba akşamları seyirciyle buluşuyor. Dizinin yayınlanan son bölümünde kalp krizi geçiren babası Malik Bey’in durumunu merak eden Gülfem konağa geri döner. Fakat Malik Bey intihar etmeye karar vermiş ve bir mektupla kızlarına veda etmiştir. Ancak son anda kızları tarafından kurtarılır. Öbür taraftan Gülfem, Ali Gelik’ten uzak kalabilmek için Zarife’nin köy evine saklanmıştır.

Kanunsuz Topraklar 7. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Fox Tv ekranlarında Çarşamba akşamları yayınlanan ve oyuncu kadrosu ve hikayesiyle dikkatleri çeken Kanunsuz Topraklar 7. Yeni bölümüyle ekranlara geliyor. Dizinin bu akşam yayınlanacak bölümünde Gülfem devamlı kendisini taciz ve tehdit eden Ali Gelik yüzünden çaresizdir. Gülfem hiç istemese de Davut’tan ayrılmak zorunda kalır. Ancak bu durum Gülfem’i büyük bir buhranın içine sürükler. Davut ise Gülfem’den ayrılmanın üzüntüsünü kalbine gömer ve kayıp silahları bulup jandarmaya teslim etmek için çalışmaya başlar. Bu arada artık kendini toparlayan Malik Bey kızı Gülfem’i Ali Gelik’ten kurtarmak için planladıklarını devreye sokmaya başlar. Bunun için mazisi hicap dolu olan annesi Saniye’yi çıkartır karşısına. İki taraf arasında çok ciddi bir kapışma yaşanmaktadır ve büyük bir fırtına kopmak üzeredir. Bu arada silahları bulmak için yoğun çaba harcayan Davut ile Gülfem’in yolları sık sık karşılaşmakta ve çift bu anlarda zor zamanlar geçirmektedirler. Kanunsuz Topraklar bu akşam saat 20.00’da Fox Tv ekranlarında.

17-11-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar