Kardeş Çocukları Rezzan (Çiğdem Selışık Onat) kimdir?

Kardeş Çocukları Rezzan (Çiğdem Selışık Onat) kimdir?
Kardeş Çocukları Rezzan (Çiğdem Selışık Onat) kimdir? Kardeş çocukları dizisine yeni katılan Çiğdem Selışık Onat kimdir?

Star Tv kanalının yeni dizisi Kardeş Çocukları'na iki yeni isim daha dahil oldu. Yayınlandığı günden itibaren izleyenlerin sevgisini kazanan başarılı proje Kardeş çocukları oyuncu kadrosuna yeni isimler dahil olmaya devam ediyor. Gelecek hafta Kardeş Çocukların dizisinde ekranlara göreceğimiz Rezzan karakterini sizler için araştırdık. Kardeş Çocukları Rezzan (Çiğdem Selışık Onat) kimdir? İşte başarılı oyuncu Çiğdem Selışık Onat ile ilgili tüm merak edilenler..

Her Pazar günü yepyeni bölümleri ile Star Tv ekranlarına gelen Kardeş çocukları dizisi kadrosuna yeni isimler katılmaya devam ediyor. Gelecek hafta ekranlarda göreceğimiz Çiğdem Selışık Onat ve Melis Hacic kadroya katılan isimler arasında yer almakta. Peki  Çiğdem Selışık Onat kimdir?  Çiğdem Selışık Onat hangi karakteri canlandıracak? 

Kardeş Çocukları Rezzan (Çiğdem Selışık Onat) kimdir?

1939 yılında dünyaya gelen başarılı oyuncu  Çiğdem Selışık Onat, Ankara doğumludur. Eğitimini, İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi'nde tamamlayan oyuncu, aynı zamanda 'Genç Oyuncular' kadrosunda lisansını devam ettirdi. 27. Ankara Uluslararası Film Festivalı yarışmasında 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülü kazanan  Çiğdem Selışık Onat, bir çok başarılı yapımda rol aldı. Avrupa'da da bir çok oyunculuk dersi alan oyuncu, aynı zamana 2015 yılında Koç Üniversitesi'nde oyunculuk ve drama dersleri vermiştir.

Kardeş Çocukları Rezzan karakteri; Oldukça ciddi ve mesafeli bir kişilik olarak gördüğümüz Rezzan karakteri, Yıldırım Saner'in yeğeni olarak ekranlarda olacak.

Çiğdem Selışık Onat dizi ve filmleri

2015  Çırak - Makbule Hanım

2016  İstanbul Kırmızısı - Süreyya

2017  Yol Ayrımı - Firdevs

2019  Çiçero

2019  Kardeş Çocukları - Rezzan

Çiğdem Selışık Onat Ödülleri

2015  52. Uluslararası Antalya Film Festivali - En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu

2016  27. Antalya Uluslararası Film Festivali - En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu

2017 50. Sinema Yazarları Derneği Ödülleri - En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu

Kardeş Çocukları dizisi oyuncuları

Kardeş Çocukları kadrosunda, Mehmet Aslantuğ, Ayça Bingöl, Nur Fettahoğlu, Evrim Doğan, Batuhan Ekşi, Engin Altan, Nilay Erdönmez, Furkan Andıç, Afra Saraçoğlu, Murat Daltaban, Alara Turan, Çiğdem Selışık Onat ve Melis Hacic gibi oldukça başarılı isimler yer almaktadır.

28-02-2019
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar