Kardeş Çocukları'nın yeni oyuncusu Emre İğdemir kimdir?

Kardeş Çocukları'nın yeni oyuncusu Emre İğdemir kimdir?
Star TV'nin heyecan dolu dizisi Kardeş Çocukları 2.sezon yeni bölümleriyle artık Salı akşamları seyirci karşısına çıkıyor. Diziye yeni eklenen oyuncu Emre İğdemir kimdir?

Gold Yapım imzalı dizi Kardeş Çocukları gerek genç gerek tecrübeli oyuncularıyla büyük beğeni topluyor. Geçen sezon Star TV ekranlarında Salı akşamları izleyeceğimiz dizi yeni sezonuna başladı. Başrollerinde Mehmet Aslantuğ, Ayça Bingöl, Nur Fettahoğlu, Afra Saraçoğlu ve Alara Turan gibi isimleri barındıran dizinin 2.sezonuna başarılı oyuncu Cem Davran eklendi. Peki yeni sezonda kadrosunu zenginleştiren Kardeş Çocukları dizisine son olarak eklenen Emre İğdemir kimdir?

Sevilen dizi Kardeş Çocuklarının 2.sezonunda izleyeceğimiz Emre İğdemir'i yakından tanıyalım. 

EMRE İĞDEMİR KİMDİR?

Kardeş Çocukları dizisinin yeni oyuncusu Emre İğdemir, 10 Şubat 1983 tarihinde Ankara'da doğmuştur. Daha sonra İstanbul'a gelerek üniversite eğitimini Yeditepe Üniversitesi tiyatro bölümünde tamamlamıştır. Profosyonel anlamda ilk olarak Yemin dizisiyle kamera karşısına geçen İğdemir daha sonra Fox TV ekranlarında uzun bir süre günlük dizi olarak devam eden Deniz Yıldızı dizisinde yer almıştır. Burada canlandırdığı Ozan karakteriyle tanınan bir sima haline gelen oyuncu daha sonra Kanal D ekranlarında yer alan Hıçkırık dizisinde oynamıştır. Emre İğdemir son olarak büyük ses getiren ve 2.sezonuyla Star TV'de yayınlanacak olan Kardeş Çocukları dizisinin kadrosuna katılmıştır. 

KARDEŞ ÇOCUKLARI KONUSU

Kardeş Çocukları, bambaşka hayatlar yaşayan ve bambaşka hayallere sahip olan iki anne ve kızını konu alıyor. Ümran ve kızı Hayat, Karalılar köyünde derme çatma evlerinde küçük mutluluklara tutunarak yaşar. Yıllar önce bu köyden kendini kurtarmış ve zengin bir iş adamıyla evlenerek sosyeteye girmiş Ümay ise ablası Ümran'dan çok farklı bir kişiliğe sahiptir. Kızı Hayal ise teyzesinin kızı Hayat'a göre çok farklı bir dünyaya sahiptir. Fakat bu hikayenin içinde çok büyük bir sır vardır. Ümran bir tarafı kalp cerrahı Yıldırım Saner bir tarafı kız kardeşi Umay'a ait olan bu sırrın yükünü yıllardır taşıyordur. 

18-09-2019
Yazar Hakkında
Gaye Develi

Gaye Develi

Gaye Develi, 28 Eylül 1999 yılında 17 Ağustos depreminin yıkıcı etkisinden dolayı Gölcük yerine Zonguldak’ta doğmuştur. Daha sonra annes .. devamı.. mail
Yorumlar