Kardeş Çocukları'da reyting kurbanı oldu!

Kardeş Çocukları'da reyting kurbanı oldu!
Star Tv ekranlarında yayınlanan Kardeş Çocukları dizisi reyting kurbanı mı oldu? Kardeş Çocukları final mi yapacak? İşte detaylar..

Yeni sezonu ile ekranlara dönen Kardeş Çocukları dizisi büyük bir şok yaşadı. Reytinglerin kötü gitmesi akıllarda 'Kardeş Çocukları final mi yapacak?' sorusu canlandı. Peki Star Tv ekranlarının dizisi Kardeş Çocukları reyting kurbanı mı oldu? Kardeş Çocukları final mi yapıyor? İşte Kardeş Çocukları'nın gidişatı ile ilgili son gelişmeler..

Mehmet Aslantuğ, Ayça Bingöl, Nur Fettahoğlu, Afra Saraçoğlu gibi isimlerin başrollerini paylaştığı Kardeş Çocukları dizisi yeni sezon bölümleri ile ilk sezonun etkilerini malesef veremedi. 17 Eylül tarihinden bu yana bir türlü reytingleri toparlayamadı. Her yeni bölümde büyük heyecanla yüksek reyting bekleyen dizi istenileni veremedi. İlk sezonda da beklenilen reytingi vermeyen dizi için son şans verilmişti. Verilen bu şansı iki sezon devam ederek kullanan dizi reyting konusunda yine beklenilenin altında kaldı.

KARDEŞ ÇOCUKLARI'NIN SONU GELDİ

Reytingler belki düzelir umudu ile Pazar günü ekranlara gelen dizi birden Salı gününe alındı. Fakat bu adımda  Kardeş Çocukları dizisi için daha kötü bir durum aldı. Pazar günü yüksek reytingi yakalayamayan dizi Salı günününde de başarılı olmadı. Salı günü EDHO’nun yayınlanmasıyla birlikte iyice reyting kaybı yaşayan Kardeş çocukları ilk 10’a dahi girememeye başlamıştı. Hal böyle olunca kanalda dizi hakkında bir karar almak zorunda kaldı. Kardeş Çocukları’nın 21. bölüm ile final yapacağı ortaya atıldı. İkinci sezon senaryosu hazır olan dizinin ilk 6 bölümü Star TV tarafından satın alınmış. Muhtemelen bu tarihten sonraki reyting sonuçlarına göre dizinin final yapacağı düşünülüyor. Sonrası için ise dizinin final yaparak ekranlara veda edeceği bekleniyor. Kardeş Çocukları, geçtiğimiz Salı günü yayınlanan bölümüyle reyting sıralamasında Total'de 10. sırada yer almıştı. 

02-10-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar