‘Kardeş Çocukları’nın Yeni Yönetmeni Belli Oldu!

‘Kardeş Çocukları’nın Yeni Yönetmeni Belli Oldu!
Star Tv ekranlarının sevilen dizisi Kardeş Çocukları'nın yeni yönetmeni belli oldu. Bakalım yeni yönetmen diziyi nasıl etkileyecek?

Star Tv'nin sezon finali yapan dizisi Kardeş Çocukları'nın yeni yönetmeni belli oldu. Kardeş Çocukları'nın yeni yönetmeni kim oldu? Peki Kardeş Çocukları dizisinin yeni sezonu ne zaman başlayacak? Kardeş Çocukları dizisinde yeni sezonda neler yaşanacak?

Yeni yönetmeni belli oldu!

Başrollerini Mehmet Aslantuğ, Ayça Bingöl, Nur Fettahoğlu, Murat Daltaban ve Afra Saraçoğlu’nun paylaştığı dizi Kardeş Çocukları, yeni sezona bomba gibi bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Dram türündeki dizi yayınlandığı ilk günden bu yana izleyiciden olumlu tepki aldı. Yaz sezonunun gelmesi ile sevilen dizi sezon finali yaparak ekranlara veda etti. Sezon finalinin hemen ardından gelen haber izleyenleri şoke etti. Dizi yönetmeninin kadrodan ayrılması tabi ki izleyenler arasıda büyük etki yarattı. Heyecan ve merakla beklenen dizinin yeni sezonda nasıl bir süpriz yapacağı merak konusu oldu. Yeni sezonda neler olacak? Kardeş Çocukları'nın yeni yönetmeni kim oldu?

Fenomen diziler arasında ilk sırada yer alan Kardeş Çocukları verdiği sezon arasına Eylül aylarının başlarına doğru izleyicisi ile buluşması bekleniyor. Yapımcılığını GOLD Film’in üstlendiği dizinin ilk yönetmeni Faruk Teber'di. Fakat Faruk Teber'in kadroya veda etmesinin ardından dizinin yönetmeni değişti. Başarılı yönetmen Faruk Teber'in vedasının ardından yerine  Mazi Kalbimde Yaradır, Suskunlar, Merhamet ve Muhteşem Yüzyıl Kösem dizilerinin yönetmenliğini üstlenen Çağatay Tosun geldi.

Kardeş Çocukları yeni sezon ne zaman?

Final bölümü ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Kardeş Çocukları'nın yeni yönetmeni Çağatay Tosun olurken, bu durumun diziyi nasıl etkileyeceği merak ediliyor. Yeni sezonuyla Eylül ayında televizyon ekranlarına merhaba demesi bekleniyor. Son zamanlarda reytinglerdeki başarısı biraz düşünce kanal ve dizi sahibi biraz endişeye kapıldı. Bunun için ilk adımı yönetmen değişikliği yapmakla başladı. Bakalım Star TV ekranlarının vazgeçilmez dizisi Kardeş Çoukları, yeni sezonda reytinglerde yapımcısının yüzünü güldürebilecek mi? 

Kardeş Çocukları nerede çekiliyor?

Yeni sezonu heyecanla beklenen Kardeş Çocukları dizisi ile merak edilen bir diğer sorulardan birisi de 'Kardeş Çocukları dizisi nerede çekiliyor?' oldu. İstanbul'un farklı semtlerinde çekilen dizi, daha çok Taksim ve Polonezköy'ü görmekteyiz.

 

10-07-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar