Kardeşlerim 1. Bölüm İzle

Kardeşlerim 1. Bölüm İzle
20 Mart Cumartesi günü yayınlanan Kardeşlerim 1. Bölüm İzle; Kardeşlerim dizisinin ilk bölümünü izlemek için bağlantı linkine haberimizden ulaşabilirsiniz!

Kardeşlerim 1. Bölüm İzle! NGM Medya imzası ile 20 Şubat Cumartesi günü yayınlanmaya başlanacak Kardeşlerim dizisi ATV ekranlarında olacak.  İlk bölüm  ile bu akşam  yayınlanacak olan, NGM imzası taşıyan  Kardeşlerim dizisinde merak içerisinde başlamasını isteyen izleyiciler internet üzerinde diziyi nereden izleyebileceğini merak ediyor.  Son bölüm  yayınlandıktan sonra  "Kardeşlerim 1. Bölüm izle!"  gibi aramalar yapan izleyicilerin karşılarına çıkan adreslerde görüntü kalitesi düşük olması sorunu ile karşı karşıya kalıyorlar. Kardeşlerim dizisinin yeni  ve ilk bölümünü  tek parça  ve  full HD  olarak bu sayfa üzerinden izleyebilirsiniz. Kardeşlerim dizisinin 1. bölümünü izlemek için hemen aşağıda yer alan bağlantıya tıklayın. Ayrıca bölüm ile ilgili merak ettiğiniz bilgilere de haberin devamından ulaşabilirsiniz. 

KARDEŞLERİM 1. BÖLÜM İZLE

ATV ekranlarında ilk bölüm ile seyirci karşısına bu akşam çıkacak olan Kardeşlerin dizisi NGM Medya imzası ile başlıyor. Başrollerinde Clil Nalkaçan, Halil Özgür Sarı, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Ahu Yağtu, Simge Selçuk yer alıyor.  İstanbulda çekimleri gerçekleştiriilen dizi ATV ekranlarında Cumartesi kitlesi için büyük ses getireceğe benziyor. Oyuncu kadrosu ve yapımda emeği geçen büyük bir ekip ve büyük uğraşlarla başlayan dizide, annelerinin ölümünün ardından hayata tutunmaya çalışan kardeşler ve onların hayata karşı verdikleri mücadeye şahit olacağız.  Serkan Binici yönetmenliğinde Gül Abus Semerci'nin kaleme aldığı KArdeşlerim ilk bölüm ile 20 Şubat 2021 Cumartesi günü saat 20:00'de ATV'de. 

KARDEŞLERİM 1. BÖLÜM ÖZETİ

Kadir, Ömer, Asiye ve Emel. Anne babası ile sıcak yuvalarında sevgi dolu yaşayan, dar gelirli ailedir onlar. Gün içerisinde az yemek kısıtlı imkan ile hayata bakışları sıcaık olan bu altı kişilik aile o kara gün gelen kadar mutlu mesut yaşarlar. Taki anne ve babalarını kaybedene kadar. Dört çocuk kendi başlarına kalıverirler. evden atılır, parasız pulsuz sokaklara düşerler. Amcası onlarına almak istese de yengeleri bu durumdan hoşlanmaz. Gecenin bir yarısı sokakta kalan bu 4 çocuk hayatla olan çetin mücadelenin örneğidir. Hayat onları savururken, tutunacak dal arayan bu kardeşlere kim sahip çıkacak? 

Hepsi ve daha fazlası bu akşam saat 20:00'de ilk bölüm ile ATV'de. 

 

20-02-2021
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar