Kavak Yelleri'nin Cihan'ı Bora Cengiz Tutunamayanlar dizisinde!

Kavak Yelleri'nin Cihan'ı Bora Cengiz
Tutunamayanlar dizisine yeni isimler dahil olmaya devam ediyor. Daha önce Kavak Yelleri'nde de rol alan Bora Cengiz, Tutunamayanlar dizisinde!

TRT 1'in ilgiyle izlenen dizisi Tutunamayanlar kadrosu genişlemeye devam ediyor. Milyonları güldüren Tutunamayanlar dizisine Bora Cengiz dahil oldu. 29 yaşındaki oyuncu daha çok Kavak Yelleri dizisindeki Cihan rolüyle hatırlanıyor. İşte konuyla ilgili tüm detaylar!

Kavak Yelleri'nin Cihan'ı Bora Cengiz Tutunamayanlar dizisinde!

Doğu Demirkol, Ece Çeşmioğlu, Zafer Algöz, Şinasi Yurtsever, Asuman Dabak ve Barış Yıldız'ın başrollerde yer aldığı Tutunamayanlar dizisine yeni bir isim dahil oldu. Bora Cengiz hayli sevilen Tutunamayanlar dizisinde rol alacak. Daha önce Kavak Yelleri, Sana Bir Sır Vereceğim ve Çilek Kokusu gibi dizilerde rol alan Bora Cengiz'in hangi karakterle izleyici karşısına çıkacağı henüz belli değil.

Bora Cengiz kimdir?

9 Aralık 1990 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Üniversiteyi Kadir Has Üniversitesi'nde okudu.

2008 yılında Peri Masalı isimli diziyle televizyon dünyasına adım attı. 2009 yılında Zeki Demirkubuz'un yönettiği Kıskanmak filminde ve Maskeli Balo dizisinde rol aldı. 2010 yılında Kanal D'nin bir dönem çok sevilmiş olan dizisi Kavak Yelleri'nde Cihan karakterini canlandırdı. Aynı yıl rol aldığı bir başka dizi ise Türkan oldu. 2013 yılında Bizim Okul, Sana Bir Sır Vereceğim dizilerinin yanı sıra Sadece Tek Bir Gün isimli sinema filmlerinde yer aldı. Oyunculuğuyla bilinen Bora Cengiz, 2014 yılında müzisyenliğe soyundu. Gidene isimli bir albüm çıkaran Cengiz, ayrıca Arkadaş ve Aldırma isimli teklileri de seslendirdi. 2014 yılında Yedi Güzel Adam dizisi ve Uzun Yol filmlerinde rol alarak oyunculuk kariyerini devam ettirdi. 2015 yılında Çilek Kokusu dizisinde rol almasının yanında NTV'de yayınlanan En Güzel Rotalar programının sunuculuğunu üstlendi. 2016 yılında Bodrum Masalı ve Yüzyıllık Mühür dizilerinde rol alan Bora Cengiz, 2017 yılında vizyona giren Sen Kiminle Dans Ediyorsun? filminin oyuncu kadrosunda yer aldı. Oyuncu son olarak 2018 yılında Servet dizisinde rol aldı.

Arda Kural da diziye dahil oldu

Son günlerde Tutunamayanlar dizisine dahil olan tek isim Bora Cengiz değil. Bir dönemin tanıdık simalarından Arda Kural da diziye dahil oldu. Özellikle Lise Defteri'nde rol aldığı dönem Leonardo Di Caprio'ya olan benzerliğiyle dikkat çeken Arda Kural, sonrasında Emret Komutanım dizisiyle başarısını sürdürmüştü. Arda Kural, 2008 yılında Dur Yolcu dizisinde rol almasının ardından psikolojik olarak zor bir süreç yaşadı. 12 yıldır kendisini herhangi bir dizi projesinde görmüyorduk. Ancak Tutunamayanlar dizisinin resmi sosyal medya hesaplarından paylaşılan Arda Kural görselleri pek çok kişiyi mutlu etti. Arda Kural, uzun bir ayrılığın ardından Tutunamayanlar dizisiyle birlikte ekranlara geri döndü. 39 yaşındaki aktör dizide Küçük Prens karakterine can verecek.

25-02-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar