Kefaret 13. Bölüm İzle

Kefaret 13. Bölüm İzle
Kefaret 13. Bölüm İzle; 14 Şubat Pazar akşamı 13. Yeni bölümüyle ekrana gelen Kefaret dizisinin yayınlanan 13. Bölümünü canı, tek parça ve ful izlemek için detaylar haberimizde!

Kefaret 13. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat, Yurdaer Okur, Özge Özacar, Ege Kökenli, Mine Kılıç ve Lavinya Ünlüer’in rol aldığı Kefaret dizisi bu akşam 13. Yeni bölümüyle saat 20.00’da Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Bu sezon başlayan ve dram türünde olan dizi seyirci tarafından heyecanla seyredilirken özellikle son haftalarda artan reytingi ile de yapımcısını ve kanalının yüzünü güldürüyor. Bir annenin çocuğu için yapabileceği fedakarlıkların işlendiği dizi ünlü isim Zülfü Livaneli’nin Konstantiniye Oteli adlı romanından uyarlanmış durumda. Her hafta heyecan, aksiyon ve gerilimin seyirciyi ekrana kilitlediği Kefaret dizisi bu akşam yayınlanacak 13. Bölümüyle yine seyircisine nefessiz bir bölüm izlettirecek.

Kefaret Son Bölümde Neler Yaşandı?

Fox Tv’nin Pazar akşamları ekrana gelen ve bu sezon başlayan yeni dizisi Kefaret’in yayınlanan son bölümünde Cansu’yu Zeynep’in yanında gören Sinan, kızı Kartal’dan korumak için çiftliği korumaya alır. Bu arada da Arzu’yu Ahmet’in evinde gözaltında tutmaya da çalışmaktadır. Arzu ise biran önce iyileşip Cansu’yu Zeynep’in yanından almak için planlar yaparken Zeynep ise gerçek çocuğunun Cansu olabileceği yönündeki şüpheleri artmaktadır. Bu arada Sinan’ın elinden kurtulan ise Cansu’yu bulmak için çalışmaktadır.

Kefaret 13. Bölümde Neler Yaşanacak?

Fox Tv ekranlarında Pazar akşamları seyirciyle buluşan ve bu sezon ilk sezonu olan Kefaret dizisinin bu akşam ekrana gelecek 13. Bölümünde seyirci heyecanlı anlar yaşayacak. Bölümde Zeynep Elif’e kavuştuğunu düşünürken Elif Kartal tarafından kaçırılacaktır. Zeynep bu durum karşısında bir kez daha perişan olurken Sinan ve polisler her yerde Kartal ve elif’i aramaktadırlar. Bunun için Mehmet ve Arzu’yu gözaltına alırlar ve Kartal’tan gelecek fidye telefonunu beklemeye başlarlar. Zeynep ise beş yıldır kızına hasret kalmasına sebep olan Arzu’nun Ahmet’in evinde tedavi edildiğini öğrenince deliye dönmüştür. Bu sebeple de bütün hırsını Arzu’dan alır. Arzu ise Ahmet’in de yardımıyla polisin elinden kurtulmayı başarırken Zeynep ise Kartal tarafından rehin alınır. Tüm bunlar yaşanırken Sinan sevdiği kadını ve Elif’i kartal’ın elinden kurtarmak için delicesine bir çaba harcamaktadır. Kefaret bu akşam13. Bölümüyle saat 20.00’da Fox Tv’de seyirciyle buluşuyor.

14-02-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar