Kefaret 16. Bölüm İzle

Kefaret 16. Bölüm İzle
Kefaret 16. Bölüm İzle; 7 Mart Pazar akşamı 16. Bölümüyle ekrana gelen Kefaret Dizisinin yayınlanan 16. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Kefaret 16. Bölüm İzle; Başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat, Yurdaer Okur, Özge Özacar, Ege Kökenli ve Efe Deprem’in rol aldığı Kefaret dizisi bu akşam saat 20.00’da 16. Yeni bölümüyle Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Bu sezon başlayan ve kanalın iddialı yapımları arasında yer alan dizi Pazar günlerinin de en çok seyredilen yapımlarından biri olarak ön plana çıkıyor. Çocuğu için her şeyi yapabilecek bir annenin hikayesini ve onun başına gelenleri anlatan dizi seyirci tarafından heyecanla takip ediliyor. Özellikle son bölümlerde heyecanı daha da artan dizi ünlü isim Zülfü Livaneli’nin Konstantiniyye Oteli eserinden televizyona uyarlanmış durumda. Dizi bu akşam 16. Yeni bölümüyle saat 20.00’da Fox Tv’de ekranlara geliyor.

KEFARET DİZİSİ SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Fox Tv ekranlarında bu sezon başlayan ve birbirinden ünlü isimleri bir araya getiren Kefaret dizisi yayınlanan son bölümde heyecanlı anlara sahne oldu. Sinan ve ekibin yaptığı operasyondan son anda kurtulan Arzu kayıplara karışırken Ahmet gözaltına alınmıştır. Sude yeni evine alışmaya çalışmaktadır. Zeynep ise kızı geri alabilmek için hukuki bir süre başlatır ve koruyucu aile olmak ister ancak ne var ki bu talebi kabul edilmez.

Kefaret 16. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Fox Tv ekranlarında Pazar akşamları ekrana gelen ve gerilimi ve heyecanı bol bir dizi olan Kefaret bu akşam 16. Yeni bölümüyle ekrana geliyor. Yeni evine alışmaya çalışan Sude’yi evlat edinmek isteyen Zeynep’in başvurusu kabul edilmemiştir. Bunun üzerine Sinan ile Zeynep evlenmeye karar verirler. Bundaki amaç Sude’nin koruyucu ailesi olabilmek içindir. Sinan evlendikten sonra çiftliğe yerleşmek ister ancak bu durum Zeynep tarafından sert bir karşılık görür. Öbür taraftan Ahmet Arzu ile olan birlikteliklerine devam etmektedir. Ahmet Arzu’nun daha fazla suça bulaşmaması için Sinan’la anlaşmaya karar verir. Bu sırada Meltem kocasının ihanetini belgelemek için bir dedektif tutar. Ancak Meltem tuttuğu dedektifin işini iyi yapmadığını düşünerek kendisi işe el koymaya karar verir ve bütün olayları içinden çıkılmaz bir hale sokar. Sinan ise Cansu’yu kaçırılmadan önceki hayatını hatırlayabilmesi için geçmişine bir yolculuğa çıkarmaya karar verir. Kefaret bu akşam ekrana gelecek 16. Yeni bölümüyle saat 20.00’da Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

07-03-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar