Kefaret 21. Bölüm İzle

Kefaret 21. Bölüm İzle
Kefaret 21. Bölüm İzle; 11 Nisan Pazar akşamı 21. Bölümüyle ekrana gelen Kefaret Dizsinin yayınlanan 21. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Kefaret 21. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat, Yurdaer Okur, Özge Özacar, Ege Kökenli, Efe Deprem ve Lavinya Ünlüer’in rol aldığı Kefaret bu akşam saat 20.00’da 21. Yeni bölümüyle Fox Tv’de ekranlara geliyor. Bu sezon başlayan ve oyuncu kadrosunda birbirinden ünlü isimleri bulunduran Kefaret bir annenin çocukları için verdiği mücadeleyi konu ediniyor. Kızı için her şeyi göze alan ve bu uğurda kendisini bile tehlikelere atan bir annenin mücadelesi her Pazar akşamı Fox Tv’de dram türünde ele anlıyor. Dizi ilk zamanlarda aldığı reytingi kaybetmiş olsa da yine de oldukça iyi bir yerde bulunuyor. Her Pazar akşamı ekrana gelen Kefaret bu akşam yine heyecanlı ve gerilimli bir bölümle saat 20.00’da Fox Tv’de ekrana geliyor.

Kefaret Son Bölümde Neler Yaşandı?

Fox Tv ekranlarında bu sezon başlayan ve iddialı bir kadro ve dramatik bir konusu olan Kefaret dizisi her Pazar akşamı seyirciyle buluşuyor. Yayınlandığı günden itibaren belirli bir kesim seyirciyi kendisine bağlayan Kefaret yayınlanan son bölümünde Sinan büyük tehlikeler alarak Zeynep’i kurtarmaya çalışır. Bunun için Arzu’yu hapisten kaçırır ve Zafer’i aramaya başlar. Arzu’yu kaçırdığı için suç işleyen Sinan bunun için istifa eder ve görevinden ayrılır.

Kefaret 21. Bölümde Neler Yaşanacak?

Fox Tv ekranlarının aşk, intikam ve dram türünde ele alınan dizisi Kefaret bu akşam 21. Bölümüyle ekranlara geliyor. Bu sezon başlayan ve iddialı bir giriş yapan ancak bu iddiasını uzun süre koruyamayan Kefaret yayınlanan bu son bölümünde Arzu kaçtı hapse geri döner. Ahmet ise Zeynep’in evinde barınamayarak yeniden Meltem’in yanına döner. Arzu büyük bir ruhsal çöküntü yaşamaktadır ve mahkeme Arzu’nun tedavisinin hastanede yapılmasına karar verir. Bu arada Sinan ise Kadir’in oğlu Kemal’in aldığı borçları yüzünden tehdit edilmesini araştırmaya başlar. Ancak bu sırada Sinan’ın ulaştığı bilgiler onun ve sevdiklerinin başını büyük derde sokar. Bu sırada Zeynep’in bahçesinde çifte düğün hazırlıkları yapılmaktadır ancak düğüne birkaç saat kala büyük bir sürpriz yaşanır. Kefaret bu akşam saat 20.00’da Fox Tv’de 21. Bölümüyle ekranlara geliyor.

11-04-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar