Kefaret 22. Bölüm İzle

Kefaret 22. Bölüm İzle
Kefaret 22. Bölüm İzle; 18 Nisan Pazar akşamı 22. Bölümüyle ekrana gelen Kefaret Dizisinin yayınlanan 22. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Kefaret 22. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat, Yurdaer Okur, Özge öÖzacar, Ege Kökenli, Efe Deprem ve Lavinya Ünlüer’in rol aldığı Kefaret bu akşam saat 20.00’da 22. Bölümüyle Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Bu sezon başlayan ve kanalın büyük ümitler beslediği dizi Kefaret her hafta daha da artan gerilimli hikayesi ile seyirciyi ekrana bağlamayı başarıyor. Bir annenin çocukları için her şeyi göze alabileceğinin hikayesini anlatan dizi seyirciyi de ekrana kilitliyor. Ünlü yazar Zülfü Livaneli’nin Konstantiniyye Oteli adlı kitabından televizyona uyarlanan dizi her hafta heyecanlı bölümlerle ekrana geliyor. Bu akşam yine gerilimli ve heyecanlı bir bölümle ekrana gelecek dizi saat 20.00’da Fox Tv’de ekranlarda olacak.

Kefaret Son Bölümde Neler Yalandı?

Fox Tv ekranlarında bu sezon başlayan ve her hafta seyirciyi ekrana kilitleyen gerilim ve aksiyon dolu dizi Kefaret son yayınlanan bölümde seyirciyi nefessiz bıraktı. Dizinin yayınlanan son bölümünde Ahmet hapse giren Arzu’yu kaybetmenin şokuyla Zeynep’in evinde daha fazla kalamaz ve Meltem’in yanına dönmek zorunda kalır. Arzu ise hapiste büyük bir çöküntü yaşar ve hastalanır. Tedavisine hastanede devam edilmesine karar verilir. Sinan ise Kadir’in olu Kemal’in kumar borçlarını araştırmaya başlarken büyük bir sürprizle karşılaşır.

Kefaret 22. Bölümde Neler Yaşanacak?

Fox Tv ekranlarında Pazar akşamları ekrana gelen ve Zülfü Livaneli’nin kitabından televizyona uyarlanan Kefaret bu akşam yine heyecanlı ve gerilimli bir bölümle ekranda olacak. 22 Bölümde heyecanın tavan yapacağı anlarda Sinan ve Emre kaçırılan Zeynep ve Münevver’in peşine düşerler. Sinan ve Emre kaçırılan Zeynep’in arkasında bıraktığı garip işaretleri takip ederek ona ulaşmaya çalışırken hapse giren tefecinin kızı Nisa rehinelerin hayatları karşılığında yüklü bir miktar fidye talep ederler. Bu sırada baskını haber alan Nisa herkesten gizli bir şekilde fidyeyi ödeyen Kadir’den aldığı paralarla ve rehinelerle birlikte yeniden kayıplara karır. Sinan ise son çare olarak ellerindeki tek varlı evlerini satmaya karar verir. Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşan ve bu sezon başlayan Kefaret bu akşam heyecan dolu bir bölüm olan 22. Bölümle saat 20.00’da ekranlarda olacak.

18-04-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar