Erşan Kuneri’nin Kadrosuna Bomba İsimler Katıldı

Erşan Kuneri’nin Kadrosuna Bomba İsimler Katıldı
Cem Yılmaz’ın ilk dijital dizisi olacak olan ve filmlerindeki bir karakter olan Erşan Kuneri adlı dizinin hazırlıklarında sona gelindi. Dizinin oyuncu kadrosu ise göz kamaştırıyor.

Yaklaşık bir yıldır hazırlıkları süren ve usta oyuncu ve şovmen Cem Yılmaz tarafından hazırlanan ve Netflix adlı internet yayın platformunda yayınlanacak olan Erşan Kuneri adlı 8 bölümlük dizi için son hazırlıklar yapılıyor. Cem Yılmaz’ın G.O.R.A adlı filminde bir karakter olan ve aynı zamanda 1975 yıllarında Yeşilçam ‘da erotik filmler yapan bir isim olan Erşan Kuneri’nin hayatının anlatılacağı dizi için uzun süredir cast çalışmaları sürüyor. Cem Yılmaz tarafından üzerinde titizlikle çalışılan dizi için ilk başlarda ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu ile anlaşılmıştı. Haziran ayında çekimlerine başlanacak olan ve 2022 yılında Netflix’te yayınlanacak 8 bölümlük dizi için pek çok ünlü isimle anlaşılmış durumda. Ünlü isim cem Yılmaz’ın hem proje yaratıcısı olduğu hem yönetmenliğini üstleneceği ve hem de Uraz Kaygılaroğlu ile birlikte başrolde yer alacağı Erşan Kuneri dizisi seyirci içinde büyük merakla beklenen yapımlardan biri.

Erşan Kuneri Motor Demeye Hazırlanıyor

Ünlü isim cem Yılmaz’ın üzerinde uzun zamandır çalıştı ve ilk olarak G.O.R.A ve ardından da Arif V 216 adlı filmlerinde bir karakter olarak çalıştığı Erşan Kuneri’nin dizi olmasına az kaldı. Dünyanın en çok abonesi olan İnternet yayın Platformu Netflix’te yayınlanacak olan ve muhtemelen 2022 yılında seyirciyle buluşacak olan dizinin hazırlık sürecinde sona gelinmiş durumda. Cem Yılmaz’ın yönetmenliğini üstlendiği Erşan Kuneri için Haziran ayında sete inilmesi ve motor denilmesi bekleniyor.  8 bölüm olarak tasarlanan dizi seyirci tarafından da heyecanla bekleniyor. Ayrıca dizi için anlaşılan birbirinden ünlü isimlerde daha şimdiden heyecan uyandırmış durumda.

Ünlüler Bir Araya Geldi

Cem Yılmaz’ın Netflix için çekeceği ilk dijital dizisi olacak olan Erşan Kuneri adlı dizi için uzun süredir cast görüşmeleri devam ediyor. Dizide ilk anlaşılan oyuncu başarılı oyuncu Uraz Kaygılaroğlu olurken bu isme ilave olarak Cem Yılmaz, Nilperi Şahinkaya, Çağlar Çorumlu, Zafer Algöz, Ezgi Mola ve Merve Dizdar yer alacak. Birbirinden ünlü isimlerin yanı sıra dizide yine pek çok oyuncu yer alacak. Dizinin çekimleri için Haziran ayında sete çıkılacak ve kayıt denecek. Dizinin yapımcılığını ise Cmylmz Fikir Sanat üstlenmiş durumda.

18-04-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar