Kefaret 25.Bölüm İzle

Kefaret 25.Bölüm İzle
Kefaret 25.Bölüm İzle; 9 Mayıs Pazar akşamı 25.yeni bölümüyle ekrana gelen Kefaret Dizisinin yayınlanan 25. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Kefaret 25. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Nurgül yeşilçay, Mert Fırat, Yurdaer Okur, Özge Özacar ve Ege Kökenli’nin rol aldığı Kefaret bu akşam saat 20.00’da 25. Bölümüyle Fox Tv’de seyirciyle buluşuyor. Bu sezon başlayan ve seyircinin heyecan ve merakla takip ettiği Kefaret usta yazar Zülfü Livaneli’nin Konstantiniyye Oteli adlı kitabından televizyona uyarlanmış bir dizidir. Bu sezon başında büyük iddia ve eklentilerle yayına başlayan dizi ne yazık ki reytinglerde umduğu başarıyı fazla bulamadı. Bir annenin çocukları için yapabileceklerini anlatan dizi her hafta gerilimli ve heyecanlı bölümleriyle seyirci karşısına çıkıyor. Bu akşam yine heyecanlı bir bölümle seyirci karşısına çıkacak. Kefaret yine seyirciyi ekran başına kilitleyecek gibi görünüyor. Fox Tv’nin sevilen dizisi Kefaret bu akşam saat 20.00’da 25. Yeni bölümüyle FoxTv’de ekrana geliyor.

Kefaret Son Bölümde Neler Yaşandı?

Fox Tv ekranlarının başarılı dizilerinden biri olan ve yakın zamanda sezon finali yapacak olan Kefaret dizisi her hafta seyirciyi ekrana kilitlemeyi başarıyor. Bir annenin çocukları için yaptığı çaba ve fedakarlıkları anlatan dizinin yayınlanan son bölümünde Zeynep ve Sinan evlenmişledir ve balayına çıkmışlardır. Arzu Ahmet’in evinde kendine çizilen sınırlara uymayarak Elif’i görebilmek için planlar yapar. Öbür taraftan Sude’yi Zeynep’ten ayırmak için planlar yapılmaktadır.

Kefaret 25. Bölümde Neler Yaşanacak?

Fo Tv ekranlarında bu sezon başında ekrana gelemeye başlayan ve heyecan ve gerilimi ile seyirciyi ekrana kilitleyen Kefaret bu akşam yayınlanan 25. Bölümüyle yine heyecanlı sahnelerle seyirci karşısına çıktı. Ahmet’in evinde kendinse çizilen sınırlara çok fazla uymayan Arzu kızı Elif’i görebilmek için büyük bir plan yapar ve bunun için büyük risk alır. Zeynep ise kendisinden alınmak istenen Sude için büyük bir hukuk mücadelesine başlar. Münevver ve Kadir ise evlilik sorunlarını çözüme kavuşturmak için bir karar alırlar ve bir evlilik danışmanına gitmeye karar verirler. Öbür taraftan Meltem ışıltı ve ünlü bir hayata adım atmak için kapıyı aralamayı başarmıştır. Fox Tv ekranlarında her Pazar akşamı seyirciyle buluşan Kefaret bu akşam yine heyecanlı bir bölümle saat 20.00’da ekranlarda olacak.

09-05-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar