Leyla ile Mecnun Başlıyor mu?

Leyla ile Mecnun Başlıyor mu?
Bir dönem TRT 1ekranlarında yayınlanan ve seyircinin büyük sevgisini kazanan Leyla İle Mecnun dizisi yeniden mi başlıyor. Dizide rol alan usta oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan açıkladı.

Geçtiğimiz günlerde magazin basınında ve sosyal medyada yer alan bir haber bir anda dizi seyircisini oldukça heyecanlandırdı. Ocak ayında yayın hayatına başlayan Exxen adlı yayın platformunun bir döneme damgasını vuran ve TRT 1 ekranlarında yıllarca ekrana gelen Leyla ile Mecnun adlı diziyi yeniden çekeceğine ilişkin çıkan bu haberler seyirciyi bir anda büyük bir heyecana ve bekleyişe itti. Bir dönem TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve seyircinin oldukça çok sevdiği dizilerden bir olan Leyla İle Mecnun yayınlandığı dönemde TRT 1’de reyting rekorları kırmıştı. Absürd komedi tarzında ele alınan dizi büyük bir seyirci kitlesine ulaşırken özellikle sosyal medyada da büyük yer almıştı. Günümüzde dahi sosyal medyada sık sık dizide yer alan repliklerin yer aldığı görülürken dizinin yeniden çekilmesi planı da seyirciyi adeta coşturdu.

Açıklama Usta Oyuncudan Geldi

Leyla İle Mecnun’un yeniden başlayacağı ve Exxen’de yayınlanacağı iddiaları ortaya atılır atılmaz pek çok seyirci bu durumu araştırmaya başladı. Ancak ne yazık ki bu konuyla ilgili herhangi bir açıklama ve haber yayınlanmadı. Seyircide bu durum karşısında merakla bekleyişini sürdürürken açıklama dizide rol alan usta oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan’dan geldi. Leyla İle Mecnun dizisinde Mecnun’un babası İskender karakterini canlandıran Ahmet Müm Taylan konuyla ilgili olarak bir televizyon kanalında yayınlanan programda açıklamalarda bulundu. Taylan “öyle bir çalışma var. Son aşamalara gelindi. Onun açıklamasını yapacak, ilan edecek kişi ben değilim. Fakat benle de görüşüldü. Yani gerçektir. Eğer işler yolunda giderse. Herkesin düşündüğü gibi olursa bu yaz çekilme ihtimali var” ifadelerini kullandı.

Oyuncularla Görüşülüyor

TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve tam bir fenomen haline gelen absürd komedi türündeki Leyla ile Mecnun yayınlandığı döneme damgasını vurmuştu. Uzun süre ekranda kalan dizi seyirciyi ekrana kilitlemeyi başarmış ve her replikleri dillerde peleseng olmuştu. Şu sıralar yeniden çekileceği iddia edilen dizinin eski oyuncularıyla ise görüşmeler başlamış durumda. Hangi yayın platformunda yayınlanacağı tam olarak belli olmayan dizinin yüksek ihtimalle Exxen’de yayınlanacağı düşünülüyor. Konuyla ilgili gelişmeleri size an be an bildirmeye devam edeceğiz.

09-05-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar