Keremcem ve Melis Babadağ’dan ‘Aşk Çağarırsan Gelir’ Sinema Filmi

Keremcem ve Melis Babadağ’dan ‘Aşk Çağarırsan Gelir’ Sinema Filmi
Aşk Çağarırsan Gelir romantik komedi filmi 6 Mayıs itibariyle sinemalarda. Başrollerini Keremcem, Melis Babadağ, Cihan Ercan, Deniz Işın ve Sera Tokdemir ve Gürgen Öz’ün paylaşıyor

Projes Film yapımcılık imzası ile çekilen film, Cesur Taş ve Selçuk Altaş’ın üstlendiği romantik komedi filmi Aşk Çağırırsan Gelir 6 Mayıs’ta izleyici ile buluşacak. Senaryosunu Altın Portakal Film Yarışması’nda en iyi senaryo ödülü alan Genç senarist Emre Kavuk kaleme alıyor. Yönetmen koltuğunda yine Emre Kavuk oturuyor. Kaleme alınan senaryosunu ise şu sözlerle ifade ediyorlar, ‘’geleneksel Türk sineması kalıpları kullanılan, Türk insanının ve toplumunun kadın erkek ilişkilerine olan bakışını yansıtan ve bunun yaparken de modern sinema diline hakim bir biçim sunan yapısıyla Türkiye’de ve Dünyada başarılı olacağına inandığımız bir projedir’’ Filmin başrollerini şarkıcı, şarkı yazarı aynı zaman da oyuncu olan Keremcem ile reklam, dizi ve film oyuncusu Melis Babadağ paylaşıyor.

 

‘Aşk Çağarırsan Gelir’ Film Fragmanı

‘Aşk Çağarırsan Gelir’ Oyuncuları

Keremcem, Melis Babadağ, Cihan Ercan, Deniz Işın ve Sera Tokdemir ve Gürgen Öz’ün başrollerini paylaştığı, kadrosunda ise birçok ünlü oyuncu Özgün Çoban, Cem Zeynel Kılıç, Bahar Süer, Eser Eyüboğlu, Nil Keser, Barış Başar, Fatih Özkan, Erdem Baş yer alırken Hakan Yılmaz ve Birol Güven de filmde konuk oyuncular arasında bulunuyor.

‘Aşk Çağarırsan Gelir’ Filmi’nin Konusu Ne?

Bir gün içerisinde geçen birbirinden farklı 5 çiftin komik hikâyesini anlatıyor.

Günümüz kadın- erkek ilişkilerini konu edinen filmde artık aşık olmak istediğini söyleyen başrol oyuncusunun bu isteğine kader kayıtsız kalmaz ve ona aşkı getirecek olaylar zincirini başlatır. Başrol oyuncusunun etrafında dönen senaryo içerisinde başka başka mesajlar da barındırıyor. Dürüstlük ve aşk üzerine örülen senaryoda izleyici hem gülecek hem düşünecek.

İzleyici yaşanan olaylar zincirinde birbirinden farklı 5 çiftin komik hikayesine tanık olurken yaptığımız her hareketin bir başkasının hayatında bir dönüm noktası olduğunu ve yaşanan her talihsizliğin aslında iyi bir şeylere vesile olabileceğini anlar.

İzleyiciyi sürükleyici senaryosu hem merak ettirirken hem de kendi ilişkilerini sorgulatacak. Aşk Çağarırsan Gelir filmini keyifle seyredecek ve çok eğleneceksiniz.  

‘Aşk Çağarırsan Gelir’ Film Afişi

‘Aşk Çağarırsan Gelir’ Filmi Nerede Çekildi?

Karadeniz’in eşsiz güzelliklerine sahip Ordu’da gerçekleşen filmin çekimleri Ordu’nun tanıtımı içinde önemli katkı sağlamıştır.

‘Aşk Çağarırsan Gelir’ Filmi – 6 Mayıs 2022 Cuma Vizyonda

1 saat 45 dk sürecek ‘Aşk Çağarırsan Gelir’ sinema filmi 6 Mayıs Cuma gününden itibaren izleyici ile beyazperde de buluşacak.  

04-05-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar