Kıbrıs Zafere Doğru 18. Bölüm izle!

Kıbrıs Zafere Doğru 18. Bölüm izle!
Türklerin Rumlara karşı direnişini ve Türkiye’nin el altından yaptığı yardımları anlatan Kıbrıs Zafere Doğru 18. Bölümünde Ankaralı bir karar vermek zorundadır.

Kıbrıs’ta yaşanılan olayları ve Rumların Türklere yaptığı zulmü ve katliamı anlatan Kıbrıs Zafere Doğru her bölümde TRT1 izleyicisini ekrana bağlıyor. Tarihi dönem dizilerinde zirveyi kaptırmayan TRT’in yakın dönem dizisi Kıbrıs Zafere Doğru 18. Bölümde baba olacağını öğrenen Ankaralı, büyük kararını açıklıyor. İlmek ilmek işlediği yılların emeği tüm meseleleri bir kenara bırakıp ameliyat masasına yatacak veya çocuğunu göremeden ölüm tehlikesiyle yaşamaya devam edecektir. Kanlı küvet katliamında katledilen çocukların babası Binbaşı Nihat İlhan’la konuşmaya giden Ankaralı bir karara varacak mı? Apollon ve Samson, Kemal’in ve Ankaralı’nın ailelerine eylem yapmak için tüm hazırlıklarını bitirir. Acılar ve kayıpların hiç dinmediği Kıbrıs Zafere Doğru 18. Yeni bölümüne buradan ulaşabilirsiniz. Şimdi detaylar

Kıbrıs Zafere Doğru 18. Bölüm izle!

Başrollerinin Serkan Çayoğlu, Demir Karahan, Ahmet Kural ve Pelin Karahan’ın üstlendiği yakın dönem dizisi Kıbrıs Zafere Doğru, her cuma akşamı yavru vatan Kıbrıs’ta yaşanılan olayları ve Rumların Türklere yaptığı katliamı TRT1 ekranlarına getiriyor. Çekimleri Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin Gazimağusa ilçesinde ve Kapalı Maraş bölgesinde gerçekleştirilen dizide ayrıca Ahmet Somers, Bade Arazlı, Devrim Saltoğlu, Tayanç Ayaydın ve Gülper Özdemir de rol alıyor.

Ankaralı’dan büyük karar!

İkinci sezonunda olan ve birkaç bölüm sonra final yapacak olan dizinin son bölümünde hikâyede zaman atlamasına gidilerek 1967 yılı olayları anlatılmaya başlandı. İmkânsızlıklarına rağmen vatanları uğruna çarpışan Türklerin Rumlara karşı direnişini ve Türkiye’nin el altından yaptığı yardımları anlatan Kıbrıs Zafere Doğru 18. Bölümde Ankaralı bir karar vermek zorundadır. Baba olacağını öğrenen Ankaralı ya canı pahasına yıllardır uğraştığı tüm meseleleri bir kenara bırakıp ameliyat masasına yatacak veya çocuğunu göremeden ölüm tehlikesiyle burun buruna kalacaktır. Kanlı küvet katliamında vahşice katledilen çocukların babası Binbaşı Nihat İlhan’dan akıl almaya karar veren Ankaralı nasıl bir karar alacak?

Acı ve kayıplar artıyor

İntikam peşinde koşan Apollon ve Samson, haince bir plan hazırlar. Kemal’in ve Ankaralı’nın ailelerine eylem yaparak çifte acı yaşatmayı düşünen Apollon ve Samson’un yol açtığı acı ve kayıpların yer aldığı Kıbrıs Zafere Doğru 18. Bölümü 10 Aralık Cuma akşamı saat 20.00’de TRT1 ekranlarında.

10-12-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar