Kiracı Dizisinin Karakter Hikayeleri Belli Oldu

Kiracı Dizisinin Karakter Hikayeleri Belli Oldu
Fox Tv ekranlarında yayınlanacak olan ve kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı Kusursuz Kiracı adlı dizide ana karakterlerin hikayeleri belli oldu.

Fox Tv ekranlarında yayınlanacak ve Mayıs ayında ekrana gelecek olan Kusursuz Kiracı adlı dizinin hazırlıkları MF Yapım tarafından sürdürülüyor. Birbirinden ünlü isimleri bir araya getirecek olan ve bir apartmanda geçecek bir hikayeyi konu alacak olan dizinin yakında çekimlerine başlanması planlanıyor. Mayıs ayında ekrana gelecek ve eylül yayın döneminde de devam edecek olan Kusursuz Kiracı adlı dizinin senaryosu Nermin Yıldırım tarafından kaleme alınırken Yusuf Pirhasan dizinin yönetmen koltuğunda oturuyor. Başrollerinde Dilan Çiçek Deniz, Serkay Tütüncü ve usta oyuncu Bennu Yıldırımlar’ın yer aldığı Kusursuz Kiracı adlı dizide Dilan Çiçek Deniz ve Serkay Tütüncü’nün canlandırdığı iki ana karakterin kişilik özellikleri belli oldu. Bir apartmanda yaşayan kişilerin hikayesini konu alan dizide iki başrol oyuncusunun mesleğinin de muhabir olması dikkatleri çekti.

İki Muhabirin Hikayesi Anlatılıyor

MF Yapım tarafından hazırlıkları süren ve Fox Tv ekranlarında yayınlanacak olan Kusursuz Kiracı adlı dizide yer alan ünlü oyuncular Dilan Çiçek Deniz ile Serkay Tütüncü’nün karakter hikayeleri belli oldu. Bir apartmanda geçecek ve apartmanda birbirine komşu olan insanların hikayelerini anlatacak dizide Dilan Çiçek Deniz, Mona Ünkap adlı karaktere hayat verecek. Mona Ünkap Marmara Üniversitesi İletişim fakültesi Gazetecilik bölümü mezunu olan ve Havadis adlı internet sitesinde muhabirlik yapan biridir. Mona Ünkap gazetecilik meslek ilkelerine ve etik değerlere sonuna kadar inanan ve bunları uygulamaya çalışan biridir. Öbür taraftan dizide Serkay Tütüncü, Yakup Ortaç karakterine hayat verecektir. Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğrafçılık Bölümü mezunu olan Yakup, Gerçekler adlı internet gazetesinde muhabirlik yapmaktadır. Yakup, Mona’nın aksine meslek ilkelerine pek fazla önem vermemekte ve hayatı daha hercai yaşamaktadır.

Kusursuz Kiracı Oyuncuları

Mayıs ayında Fox Tv ekranlarında yayına başlayacak olan ve MF yapım tarafından hazırlanan Kusursuz Kiracı dizide birbirinden ünlü isimler yer almaktadır. Nermin Yıldırım tarafından kaleme alınan ve Yusuf Pirhasan tarafından yönetilen dizide yer alacak oyuncular arasında,

·         Dilan Çiçek Deniz

·         Serkay Tütüncü

·         Bennu Yıldırımlar

·         Melisa Döngel

·         Ruhi Sarı

·         Rüçhan Çalışkur

·         Beyti Engin

·         Özlem Tokaslan

·         Umut Kurt

·         Deniz Cengiz

·         ve Nilsu Yılmaz yer almaktadır.

12-04-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar