Mahsun Kırmızıgül Eşinden Boşandı

Mahsun Kırmızıgül Eşinden Boşandı
Ünlü şarkıcı ve oyuncu Mahsun Kırmızıgül ile eşi Ece Binay 6 yılın ardından ayrıldı. Çiftin boşanma davası 15 dakika sürdü.

Ünlüler dünyasından bir ayrılık haberi daha geldi. Müzik ve film sektöründe adından söz ettiren ve sık sık magazin gündeminde yer alan ünlü şarkıcı Mahsun Kırmızıgül ile eşi Avukat Ece Binay evliliklerini sonlandırdı. Bundan yaklaşık olarak 6 yıl önce evlenen ve dünya evine giren çiftin bir süredir anlaşmazlık yaşadıkları iddia ediliyordu. Geçtiğimiz aylarda da ünlü şarkıcı Mahsun Kırmızıgül’ün eşini aldattığına yönelik resimler ve videoların ifşa olduğu iddia edilmişti. Tüm bu iddialara cevap vermeyen Mahsun Kırmızıgül ile eşi bugün görülen mahkeme sonrasında evliliklerini bitirerek yollarını ayırmaya karar verdiler. Çift Beykoz Adliyesi’nde görülen davalarına kendileri katılırken mahkeme çıkışı ayrı ayrı çıktılar. Her iki tarafın da mahkeme çıkışı üzgün oldukları gözlendi.

Ünlü Çift Boşandı

Bundan 6 yıl önce Amerika Birleşik Devletleri’nde nikah masasına oturarak evlilik birliği kuran ünlü şarkıcı ve oyuncu Mahsun Kırmızıgül ile avukat eşi Ece Binay 6 yıl sonra evlilik birlikteliğini bitirmeye karar vererek mahkemeye başvurdu. Ece Binay tarafından açılan boşanma davası bugün Beykoz Adliyesi Aile Mahkemesinde görüldü. Yaklaşık 15 dakika süren duruşma sonrasında Mahsun Kırmızıgül ile Ece Binay’ın boşanmasına ve çocukları Lavin’in velayetinin ise anne Ece Binay’a verilmesine karar verildi. Anlaşmalı olarak boşanma davası açan çiftin mahkemesi uzamadı ve tek celsede sona erdi. Çiftin boşanmasında geçtiğimiz aylarda Mahsun Kırmızıgül’ün başka bir kadınla olan görüntü ve resimlerinin etkili olduğu ve Ece Binay ile Mahsun Kırmızıgül’ün uzun bir süredir anlaşmazlık yaşadıkları iddia edildi.

Taraflar Ne Dedi?

Beykoz Adliyesi Aile Mahkemesinde görülen 15 dakikalık mahkeme sonunda ayrılan Mahsun Kırmızıgül ve Ece Binay mahkeme binasından ayrı ayrı çıktı. Tarafların üzgün oldukları gözlenirken mahkeme çıkışında Mahsun Kırmızıgül “evliliğimizi kurtarmaya çalıştık ama olmadı. Neden – sonuç ilişkisini fazla konuşmak istemiyorum. Olan oldu” ifadelerini kullandı. Aynı şekilde Ece Binay’da mahkeme çıkışında yaptığı açıklamada “boşanma davasını açmıştım, sonuçlandı ve boşandık. Çocuğumuzun velayeti bende kaldı” ifadelerini kullandı. Bilindiği gibi geçtiğimiz aylarda Mahsun Kırmızıgül’ün kardeşi de eşiyle sorunlar yaşamış ve hatta baltayla kapısını parçalamıştı. Çiftin boşanmasının ihanet iddialarına dayanması ise magazin basını ve sosyal medyada geniş şekilde yer aldı.

12-04-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar