Kırmızı Kamyon’da Kim Kimdir?

Kırmızı Kamyon’da Kim Kimdir?
Türk dizi tarihinde yeni bir içerikte bir dizi başlıyor. Kırmızı Kamyon ilk kez bir itfaiye personelin hayatını ve çalışma şartlarını konu alıyor.

Türk Dizi seyircisi 31 Mart Çarşamba akşamı yeni bir diziyle tanışıyor. Show Tv ekranlarında yayınlanacak ve 10. Ev tarafından hazırlanan Kırmızı kamyon ilk bölümüyle ekrana gelecek. Dram ve aksiyonu bir arada işleyecek olan ve ilk kez itfaiye çalışanlarının hayatını, yaşam şartlarını, çalışma koşullarını ve başkalarının hayatını kurtarma adına kendi hayatlarını tehlikeye atmalarını anlatacak Kırmızı kamyon aynı zamanda içinde ağır bir daramı da barındıracak. Bir itfaiye istasyonunda görevli ekibin yangına, sele, patlamaya, depreme müdahale etmeleri ve bunun için nasıl özverili bir çalışma içinde olduklarının hikayesini anlatacak Kırmızı  Kamyon bu yönüyle bir ilki gerçekleştirecek. Güçlü ve iddialı bir şekilde hazırlanan dizi aynı zamanda oyuncu kadrosuyla da oldukça göz dolduruyor. Dizide birbirinden usta isimler yer alıyor. Peki Kırmızı Kamyon’da hangi oyuncu hangi karakteri canlandırıyor? İşte bunun cevabı!

Kırmızı Kamyon’da Kim Kimdir?

Kırmızı Kamyon Show Tv ekranlarında 31 Mart Çarşamba akşamı saat 20.00’da ekrana geliyor. Dizi seyirci tarafından heyecanla beklenen yapımlardan biri olarak ön plana çıktı. Peki dizide kim kimdir?

Uğur (Görkem Sevindik) – Usta oyuncu Görkem Sevindik Kırmızı Kamyon dizisinde Uğur karakterini canlandırıyor. Uğur cesur, gözü pek ve merhametli bir itfaiyecidir. Gözünü budaktan esirgemez en girilmez denilen yangınların içine girer ve hayatları kurtarır. Ancak Uğur yıllar önce kendi ailesi yangının içindeyken çocuğunu kurtarmış ancak eşini kurtaramamıştır. Bu onun en büyük yarasıdır. Uğur bu yangının bir kundaklama sonucu çıktığını düşünür. Ölen eşinin kardeşi Cem’de onun gibi itfaiyecidir ve kardeşinin ölümünden Uğur’u sorumlu tutar.

Cem (Ushan Çakır) – Başarılı oyuncu Ushan Çakır’ın canlandırdığı Cem’in hayatı Uğur’la evli olan ve yangında ölen kız kardeşinin kaybıyla tepetaklak olmuştur. Kız kardeşinin ölümünden dolayı en yakın arkadaşı Uğur’u sorumlu tutar. Bu sebeple aralarında her zaman var olan kıyasıya bir rekabet ve kavga vardır. Cem büyük yangından sonra yeğenini kendi evine almıştır ve bu eşiyle zaman zaman tartışmasına sebep olmaktadır. Cem’in karısı Uğur’un çocuğunu aşırı bir şekilde sahiplenmiştir.

Yonca (Nilay Deniz) – Başarılı ve güzel oyuncu Nilay deniz tarafından canlandırılan Yonca her zaman işini ön planda tutan başarılı ve güzel bir adli psikologdur ve Uğur ve Cem arasındaki davaya atanır. Yonca Uğur’un çocuğu Ömrüm’ün kiminle yaşaması gerektiğine dair çalışma yapmaktadır.

Yavuz (Fatih Al) – Başarılı Oyuncu Fatih Al’ın canlandırdığı Yavuz karakteri büyük bir sigorta şirketinin bölge distribütörü olarak çalışmaktadır. Ancak asıl büyük servetini müşterileriyle anlaşarak çıkarttığı büyük yangınlardan kazanmıştır. Ailesiyle iyi bir ilişkisi yoktur.

Tolga (Deniz Hamzaoğlu) -  Tolga istasyonun en deneyimli itfaiyecisidir. Herkes tarafından çok sevilmektedir. Uzun yıllardır evlidir ve mutlu bir evliliği vardır. Oğlu da baba mesleğini seçmiştir bu durum Tolga’yı bir ikilemde bıraksa da oluyla aynı istasyonda çalışmak onu bir nebze rahatlatmaktadır.

İlker (Burak Berkay Akgül) – İstasyonun en genç üyesidir. Babasını henüz beş yaşında trafik kazsında kaybetmiştir. Babasını kaybettikten sonra en büyük desteği Tolga’dan görmüştür ve bu sebeple Tolga’ya sevgisi ve saygısı sonsuzdur. Tolga’nın kızı Menekşe’yi sevmektedir.

31-03-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar