Kırmızı Kamyon 1. bölüm izle

Kırmızı Kamyon 1. bölüm izle
Kırmızı Kamyon 1. bölüm izle; Show TV'den ilk bölümüyle ekrana gelecek Kırmızı Kamyon dizisini tek parça ve full HD olarak izlemek için detaylar.

Kırmızı Kamyon 1. bölüm izle; Show TV'den ekrana gelecek Kırmızı Kamyon dizisi bu akşam ilk bölümüyle izleyicilerin karşısına geçecek. Kırmızı Kamyon dizisinin 1. bölümü izleyiciler tarafından fazlasıyla merak ediliyor. İzleyiciler Kırmızı Kamyon dizisinin 1. bölümünü izlemek isteyen izleyiciler hangi adresten izleyebileceğini de merak ediyor. Bu sayfa üzerinden Kırmızı Kamyon dizisinin 1. bölümüne ulaşabilirsiniz. Kırmızı Kamyon dizisinin 1. bölümünü tek parça ve full HD olarak izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın. Ayrıca diziyle ilgili tüm detaylara bu sayfadan ulaşabilirsiniz.

Kırmızı Kamyon 1. bölüm izle

Kırmızı Kamyon dizisinin oyuncu kadrosunda Görkem Sevindik, Nilay Deniz, Ushan Çakır, Fatih Al, Tuğçe Altuğ, Deniz Hamzaoğlu, Aslı Orcan, Toprak Sağlam, Sümeyye Aydoğan, Burak Berkay Akgül, Timur Ölekbaş, Günberk Polat, Efekan Can, Melisa Akman ve Uğur Arda Başkan gibi isimler rol alıyor. Kırmızı Kamyon dizisinin ilk bölümü televizyonda ekrana geldikten hemen sonra Show TV internet adresinde izlenebiliyor. Siz de Kırmızı Kamyon dizisinin 1. bölümünü tek parça ve full HD olarak izlemek için sayfadaki bağlantıya tıklayın.

Kırmızı Kamyon 1. bölüm özeti

Birbirleriyle çok yakın dost olan Uğur ve Cem, yıllarca pek çok hayatı omuz omuza kurtarmışlardır ancak işler değişir ve birbirleriyle düşman olurlar. Cem, kız kardeşinin ölümünden Uğur'u sorumlu tutmaktadır. Cem, yeğeni Ömrüm'ün iyi bir aile ortamında büyümesini istediği için Uğur ile mahkemelik olur. Oldukça tehlikeli bir yangın sonrasında olaya hızlı bir şekilde müdahale eden Uğur ve arkadaşları büyük bir başarı elde ederler. Ölmek üzere olan çocuklarla son anda ulaşan Uğur söndürme sırasında bir adamla karşı karşıya gelir ve bu ona 1 yıl öncesini hatırlatır. Böylece bu onu karısını ölüme götüren yangının çıkışıyla ilgili bir ipucuna götürür. Uğur, bir kundak çetesiyle karşı karşıya olduğunu anlar. Uğur'un en büyük amacı karısını öldürenleri adalete teslim etmek hem de ayrı kalma tehlikesiyle karşı karşıya kaldığı kızına kavuşmaktır. Bu yolda her şeyi yapmaya hazırdır. Mahkemenin atadığı adli psikolog Yonca, Cem ve Uğur arasındaki davaye etkileyecek başlıca kişidir. 

31-03-2021
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar