Kırmızı Oda 1. Bölüm izle

Kırmızı Oda 1. Bölüm izle
Merakla beklenen dizi Kırmızı Oda bu akşam ekranlara geliyor. Tv 8'de yayınlanacak Kırmızı Oda farklı formatıyla dikkat çekmeyi başardı. Kırmızı Oda 1. Bölüm izle!

Yeni dizi sezonunun başlamasıyla birlikte yeni diziler bir bir yayınlanmaya başlandı. Koronavirüs salgını sebebiyle kötü başlayan 2020 sezonu Eylül ayı itabariyle hareketlendi. Yeni dizilerden biri olan Kırmızı Oda da bu akşam ilk bölümüyle seyirciyle buluşuyor. Uzun süren hazırlık sürecinin ardından ekrana gelecek Kırmızı Oda'nın ilk bölümü ise merakla bekleniyor. Kırmızı Oda 1. Bölüm izlemek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz. Kırmızı Oda 1. Bölüm izle!

Kırmızı Oda gerçek olayları anlatacak

Tv 8'in merakla beklenen dizilerinden biri olan Kırmızı Oda ilk bölümüyle bu akşam ekranda olacak. Cuma akşamları saat 20:00'da yayınlanması planlanan Kırmızı Oda'da sıradışı bir senaryo seyirciyi bekliyor. Cem Karcı'nın yönettiği Kırmızı Oda Banu Kiremitçi Bozkurt tarafından yazılıyor. Psikoloji ağırlıklı yeni dizi Kırmızı Oda'da toplumsal olaylar bir senaryo çerçevesinde seyirciye aktarılacak. Yaşanmış olayların ekrana yansıyacağı Kırmızı Oda dizisi aile, şiddet, çocuk psikolojisi gibi gerçek karakter hikayelerinden yola çıkılarak çekiliyor.

Kırmızı Oda oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor

Yapımını OGM Pictures'ın üstlendiği Kırmızı Oda, oyuncu kadrosu ile de dikkat çekmeyi başardı. Burak Sevinç, Binnur Kaya, Meriç Aral, Ecem Uzun, Gülçin Kültür Şahin, Sezin Bozacı, Baran Can Erarslan, Tülin Özen, Halit Özgür Sarı gibi isimlerin rol aldığı Kırmızı Oda tanıtımlarıyla da merak uyandırdı. Toplumun büyük bir bölümünü etkileyen psikolojik sorunları ve bu sorunların ortaya çıkardığı şiddet olaylarını etkili sahnelerle anlatacak dizisinin tanıtım filmleri ise oldukça başarılı.

Burak Sevinç: Sektör açısından bir ilk

Tv 8'de yayınlanacak 2. Dizi olan Kırmızı Oda merakla bekleniyordu ve bu akşam ilk bölümüyle ekrana gelecek dizi sezona iddialı bir giriş yapmayı hedefliyor. Oyuncularının da dizi ile ilgili düşüncelerini paylaştığı Kırmızı Oda son dönemin en farklı formata sahip dizilerinden biri olacak. Çocuk psikiyatrisini canlandıran dizinin başrol oyuncularından Burak Sevinç dizi ile ilgili duygularını şu cümlelerle anlattı; "Bir oyuncu olarak, her yeni proje her yeni karakter beni aşırı heyecanlandırıyor. Bu projenin sektörümüz açısından da seyirci açısından da bir ilk olması ve örneği olmayan böyle eşsiz bir işin içinde yer almaktan dolayı daha çok heyecanlıyım. Gerçek hikayelerden uyarlanan bir işe imza atıyoruz. Bizler ekip olarak çok heyecanlıyız. Kırmızı Oda 1. Bölüm izle!

04-09-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar