Kırmızı Oda 23. Bölüm İzle

Kırmızı Oda 23. Bölüm İzle
Kırmızı Oda 23. Bölüm İzle; 5 Şubat Cuma akşamı 23. Bölümüyle ekrana gelen Kırmızı Oda dizisinin 23. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Kırmızı Oda 23. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Binnur Kaya, Burak Sevinç, Tülin Özen gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Kırmızı Oda dizisi bu akşam saat 20.00’da 23. Yeni bölümüyle Tv 8’de ekranlara geliyor. Bu sezon başlayan dizi hikayesi ve çekim formatıyla seyirci tarafından ilgiyle takip edilirken aynı zamanda Cuma akşamları aldığı reytinglerle de adından sıkça söz ettiriyor. Dizi her hafta yayınladığı hikayeler ve bu hikayelerde yer alan konu oyuncularla seyirciyi ekrana bağlamayı başarırken çarpıcı ve yaşanmış hikayeleriyle de oldukça etkiliyor. Son bölümlerde ekrana gelen Boncuk, Kumru Selvi Hanım gibi hikayelerle dikkatleri çeken dizi son bölümde de Delikanlı Sadi hikayesiyle başarıya ulaşmayı başardı. Bu akşam ise 23. Bölümüyle ekrana gelecek dizi de yeni bir hikaye başlıyor.

Kırmızı Oda Son Bölümde Neler Yaşandı?

Tv 8’in Cuma akşamları ekrana gelen başarılı ve reytingi bol dizisi Kırmızı Oda yayınlanan son bölümde seyirciyi ekrana kilitlemeyi başardı. Yaşanmış hikayelerden yola çıkılarak hazırlanan dizide son bölümde Kumru’nun henüz çocukken üvey babası tarafından tacize uğraması ve sonrasında bunun devam etmesi anlatıldı. Ayrıca Boncuk’un tedavisi olumlu giderken ilaçları kullanmaması sonucu eski günlerine yeniden dönmesi ve sonunda yaşadığı trajik kaza seyirciyi derinden etkiledi. Ve son olarak usta oyuncu erkan Petekkaya’nın canlandırdığı Delikanlı Sadi karakterinin diziye girmesi oldukça heyecanlı anların yaşanmasına sebep oldu.

Kırmızı Oda 23. Bölümde Neler Yaşanacak?

Cuma akşamlarının en çok seyredilen ve sevilen dizlerinden biri olan Tv 8 ekranlarında seyirciyle buluşan Kırmızı Oda bu akşam 23. Bölümüyle ekranlara geliyor. Dizide Boncuk’un trajik bir kaza sonrası hastaneye kaldırılması ve burada onu ziyaret eden Doktor Hanımla yaptığı sohbet seyirciyi ekrana bağlayacak. Ayrıca Kumru’nun oldukça merak edilen ve devam eden hikayesinde yine kritik bir aşama geçilecek ve Kumru Doktor Hanım’a yeni sırlarını anlatacak. Delikanlı Sadi ise geçen bölüm başlayan hikayesini Doktor Hanım’la paylaşmaya devam edecek. Mafya dünyasının önde gelenlerinden biri olan Delikanlı Sadi’nin anlatacakları Doktor Hanım’la birlikte tüm seyirciyi de heyecanlandıracak. Ve tabi son olarak bu hafta başlayacak ve anlaşamayan bir çifti canlandıracak olan Pınar ve Recai’nin hikayesi de bu hafta Kırmızı Oda’da başlıyor. Kırmızı Oda bu akşam saat 20.00’da Tv 8’de.

05-02-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar