Kırmızı Oda 27. Bölüm İzle

Kırmızı Oda 27. Bölüm İzle
Kırmızı Oda 27. Bölüm İzle; 5 Mart Cuma akşamı 27. Bölümüyle ekrana gelen Kırmızı Oda Dizisinin yayınlanan 27. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Kırmızı Oda 27. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Binnur Kaya, Tülin Özen, Burak sevinç, Gülçin Kültür Şahin ve konuk oyuncu olarak Erkan Petekkaya, Pınar Deniz ve Aslıhan Gürbüz’ün yer aldığı Kırmızı Oda bu akşam saat 20.00’da 27. Yeni bölümüyle Tv 8 ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Bu sezon başlayan ve Cuma akşamlarının en çok izlenen dizilerinden biri olan Kırmızı Oda seyircinin ilgiyle ve merakla takip ettiği yapımlardan Ünlü yazar Gülseren Budayıcıoğlu’nun Madalyonun İçi adlı kitabından uyarlanan yapım yaşanmış gerçek hikayeleri seyirciyle buluşturuyor. Her hafta birbirinden etkileyici hikayelerle ekrana gelen Kırmızı Oda bu akşam yine Nazlı, Kumru ve Delikanlı Sadi’nin hikayeleriyle seyirci karşısında olacak. Kırmızı Oda bu akşam saat 20.00’da Tv 8 ekranlarında.

Kırmızı Oda Son Bölümde Neler Yaşandı?

Tv 8 ekranlarının sevilen dizisi Kırmızı Oda yayınlanan son bölümde yine seyirciyi ekrana kilitlemeyi başardı. Dizinin yayınlanan son bölümünde Nazlı’nın kendi kendisiyle yüzleşmeye başlamasıyla yaladıkları öğrenilirken eşi Recai’de ilk kez Kırmızı Oda’ya gelmeye başladı. Kumru ise evlendikten sonra yaşadıklarını anlattı ve bu sefer de bunlarla yüzleşti. Delikanlı Sadi ise babasının annesini öldürmesinden sonra sığındığı üvey anne evinde yaşadıklarını anlatırken aslında derinlerde ne kadar büyük sorunları bastırdığını da göstermiş oldu.

Kırmızı Oda 27. Bölümde Neler Yaşanacak?

Tv 8 ekranlarında bu sezon başlayan ve Cuma akşamları ekrana gelen Kırmızı Oda bu akşam 27. Bölümüyle ekranlara geliyor. Dizinin yeni bölümünü heyecanla ve sabırsızlıkla bekleyen seyirciler bu akşam yine birbirinden etkileyici hikayelerle baş başa kalacak. Dizide Nazlı’nın eşi Recai ile olan sorununda asıl sorunun kendisi ve geçmişi olduğunu öğrenmesiyle başlayan süreçte Nazlı kendisiyle yüzleşmeye başlar. Bu durum Nazlı için oldukça zor ve yıpratıcıdır. Öbür taraftan evlendikten sonra yaşadıklarıyla herkesin nefesini kesen Kumru yaladıklarını anlatmaya devam ediyor. Ancak şu ana kadar hep başkası tarafından kendisine dikte edilen kötülükleri anlatan Kumru bu sefer ilk kez kendisinin bile isteye yaptığı hataları Doktor hanım’la paylaşıyor. Delikanlı Sadi ise üvey anne evinde yaşadı zorluklardan sonra yeniden Doktor hanım’ın karşısına geçerken bu sefer üvey annesinin kendisini sokaklara atmasını ve bundan sonra sokaklarda yaşamaya başladığını anlatacak. Sokaklarda henüz küçük bir çocukken yaşadıkları ve zorlukları paylaşacak olan Delikanlı Sadi yine seyirciyi derin bir hüzne sevk edecek.

Kırmızı Oda bu akşam ekrana gelecek 27. Yeni bölümüyle saat 20.00’da Tv 8 ekranlarında.

05-03-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar