Kırmızı Oda 29. Bölüm İzle

Kırmızı Oda 29. Bölüm İzle
Kırmızı Oda 29. Bölüm İzle; 19 Mart Cuma akşamı 29. Bölümüyle ekrana gelen Kırmızı Oda’nın yayınlanan 29. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Kırmızı Oda 29. Bölüm İzle; Başrollerinde Binnur Kaya, Tülin Özen, Burak Sevinç, Aslıhan Gürbüz, Pınar Deniz ve Erkan Petekkaya’nın rol aldığı Kırmızı Oda bu akşam saat 20.00’da 29. Bölümüyle Tv 8 ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Bu sezonun en iyi çıkış yapan dizilerinden olan Kırmızı Oda her Cuma akşamı seyirciyi ekrana kilitleyerek onlara nefessiz bir bölüm izlettiriyor. Gülseren Budayıcıoğlu’nun Madalyonun İçi kitabından OGM Pictures tarafından televizyona uyarlanan dizi bir kliniğe başvuran ve daha çok geçmişleriyle sorunları sebebiyle günümüzdeki hayatlarında başarısız ve mutsuz olan insanların hikayelerini ekrana taşıyor. Doktor Hanım ve diğer doktorların yönlendirici tedavisiyle hayata tutunmaya çalışan bu insanların hikayeleri seyirciyi ekrana kilitlerken dizi de aldığı reytinglerle günün en çok izlenen yapımı oluyor.

KIRMIZI ODA SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Tv 8 ekranlarında Cuma akşamları ekrana gelen ve seyircinin büyük ilgisi ve sevgisiyle karşılaşan Kırmızı Oda yayınlanan son bölümde yine seyirciyi ekrana kilitlemeyi başardı. Dizinin yayınlanan son bölümünde Kumru geçmişinde yaşadıklarını kabul ederek ve onlarla baş etmeyi başararak yeni bir hayata başlamaya hazır hale gelmişti. Yine Delikanlı Sadi sokakları ve sokaklarda yaladıklarını Doktor Hanım’la paylaşarak yaşadığı panik atağın sebeplerini yavaş yavaş çözmeye ve onlarla yüzleşmeye başlamıştı.

Kırmızı Oda 29. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Tv 8 ekranlarının sevilen dizisi Kırmızı Oda bu akşam 29. Bölümüyle ekranlara geliyor. Dizinin bu akşam yayınlanacak bölümünde iki ayrılık yaşanacak. Dizide Nazlı karakterini canlandıran Pınar deniz ve Kumru karakterini canlandıran Aslıhan Gürbüz hikayelerinin bitmesiyle diziye veda edecek. Kumru bu bölümde kendisini hiçbir zaman korumayan ve desteklemeyen annesiyle yüzleşecek ve yaşadıklarını onun yüzüne anlatacak. Ailesiyle bir hayata başlamak için artık hazır olan Kumru son kez Doktor hanım’la sohbet edecek ve klinikte son kez yaşadıklarını anlatacak. Yine aynı şekilde Nazlı’da Recai ile sorunlu evliliğinin onun kendi hataları sebebiyle olduğunu görünce yeni bir hayata bu sefer geçmişini arkasında bırakarak başlayacak ve kendi ayakları üzerinde durabileceğini gösterecek. Dizinin son haftalarda en çok sevilen karakteri Delikanlı Sadi ise yine Doktor Hanım’a anlatacaklarıyla seyirciyi büyük bir acının içine atacak. Bir çocuğun tek başına sokaklarda ne yapacağı nasıl yaşayacağını bir kez daha Doktor Hanım’la paylaşacak Delikanlı Sadi her an daha da kendine güvenen biri olmaya devam edecek. Kırmızı Oda bu akşam 29. Yeni bölümüyle saat 20.00’da Tv 8’de.

19-03-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar