Kırmızı Oda 3. Bölüm izle

Kırmızı Oda 3. Bölüm izle
Yeni sezonun en farklı dizilerinden biri olan Kırmızı Oda yeni bölümüyle ekrana geliyor. Binnur Kaya'nın başrolde olduğu Kırmızı Oda 3. Bölüm izlemek için bağlantıyı kullanın.

Tv8'de yayınlanan yeni dizi Kırmızı Oda ilk iki bölümünde dikkat çekmeyi başardı ve reyting sıralamasında üst sıralara yerleşti. Binnur Kaya'nın başrolde olduğu Kırmızı Oda dizisi psikolojik olayları gündeme taşıyor. Yaşanmış gerçek olaylardan yola çıkarak senaryolaştırılan Kırmızı Oda'da devam eden hikayeler diziye olan ilgiyi de arttıryor. Cuma akşamlarının lider dizilerinden olmayı başaran Kırmızı Oda bu akşam 3. Bölümüyle ekranda olacak. Kırmızı Oda 3. Bölüm izlemek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz. Kırmızı Oda 3. Bölüm izle!

Kırmızı Oda hayatın içinden hikayelerle geliyor

Kırmızı Oda dizisinde, Binnur Kaya, Tülin Özen, Halit Özgür Sarı, Sezin Bozacı, Baran Can Eraslan, Gülçin Kültür Şahin, Burak Sevinç, Meriç Aral gibi oyuncular yer alıyor. Bir psikiyatri kliniğinde geçen olayların anlatıldığı Kırmızı Oda'da her bölümde farklı hikayeleriyle konuk oyuncular yer alıyor. İlk bölümde başlayan hikayeler Kırmızı Oda 3. Bölümde de devam ederken hikayelerin kahramanlarını Melisa Sözen, Evrim Alasya, Hande Doğandemir, Salih Bademci isimli konuk oyuncular canlandırıyor.

Kırmızı Oda 3. Bölüm yine çok konuşulacak!

Dr. Gülseren Buğdaycıoğlu'nun psikiyatri hikayelerinden uyarlanan Kırmızı Oda senaryosu, ilk bölümden itibaren toplumdaki birçok kişide var olan sorunları gündeme taşıdı. Dikkat çeken ve birçok kişinin kendinden bir parça bulduğu Kırmızı Oda Binnur Kaya'nın başarılı oyunculuğuyla da çok sevildi. Tv8'in sezona iddialı başlayan dizisi Kırmızı Oda 3. Bölümüyle seyirciyle buluşuyor. Kırmızı Oda 3.bölüm izlemek için yukarıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz. Kırmızı Oda 3. Bölüm izle!

Kırmızı Oda 3. Bölümde neler olacak?

Kırmızı Oda OGM Picture tarafından projelendirdi ve yönetmen koltuğunda Cem Karcı oturuyor. Ana karakterin Binnur Kaya olduğu dizinin 3.bölümü yine çok konuşulacak sahnelerle dolu. Baba şiddetini yaşayan ve kendi çocuklarına da aynı şiddeti yaşatan hastanın hikayesinde büyük gelişmeler yaşanırken, geçmişi ile yüzleşmeye ve korkularını yenmeye çalışan kadının büyük dramı yine herkesi çok duygulandıracak. Sevgiye aç olanlarla, sırlarıyla yaşayanların hikayesi Kırmızı Oda 3. Bölümde sizi ekrana kilitleyecek. Kırmızı Oda 3. Bölüm izlemek için yukarıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz. Kırmızı Oda 3. Bölüm izle!  

18-09-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar