Kırmızı Oda 30. Bölüm İzle

Kırmızı Oda 30. Bölüm İzle
Kırmızı Oda 30. Bölüm İzle; 26 Mart Cuma akşamı 30. Bölümüyle ekrana gelen Kırmızı Oda’nın yayınlanan 30. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Kırmızı Oda 30. Bölüm İzle; Başrollerinde Binnur Kaya, Tülin Özen, Burak sevinç, Gülçin Kültür Şahin ve konuk oyuncu olarak da Erkan Petekkaya, Yiğit Özşener’in rol aldığı Kırmızı Oda bu akşam saat 20.00’da 30. Bölümüyle Tv 8 ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Sezonun en çarpıcı ve dikkat çeken yapımı olan ve Cuma akşamlarının en çok seyredilen yapımlarından olan Kırmızı Oda konusu ve ele aldığı bölümlük hikayeler kadar konuk oyuncu olarak aldı isimlerle de adından sıkça söz ettiriyor. Dizi Gülseren Budayıcıoğlu’nun Madalyonun İçi kitabından televizyona uyarlanmış durumda. Kırmızı Oda hayatında sorunlar yaşayan insanların çözümler bulmak ve sağlıklı günlerine dönebilmek için bir psikiyatri kliniğine başvurması ve burada gerçekleşen olayları konu ediniyor. Kırmızı Oda bu akşam 30. Yeni bölümüyle saat 20.00’da Tv 8’de.

KIRMIZI ODA SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Tv 8 ekranlarında Cuma akşamları ekrana gelen Kırmızı Oda her bölüm seyirciyi ekrana kilitlemeyi ve onlara nefessiz dakikalar yaşatmayı başarıyor. Dizinin yayınlanan son bölümünde Kumru hayatının kötü anlarını Doktor hanım’a anlattıktan sonra büyük ilerleme kat ederek iyileşme yoluna girdi ve sakladığı gerçekleri de eşine itiraf ederek mutlu bir hayata adım attı. Öbür taraftan Nazlı’da kendiyle yüzleşerek artık ne istediğini bilen biri haline geldi ve o da diziye iyileşmiş olarak veda etti.

Kırmızı Oda 30. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Tv 8 ekranlarında yayınlanan ve OGM Pictures tarafından hazırlanan sezonun en flaş yapımlarından Kırmızı Oda bu akşam 30. Yeni bölümüyle ekrana geliyor. Son bölümde diziye damgasını vuran ve seyircinin çok sevdiği Kumru ve Nazlı karakterleri diziye veda etmişti. Bu bölümde ise dizide yeni bir hikayeye başlanıyor. Usta oyuncular Yiğit Özşener (Zafer) ve Esra Ronabahar (Nihal)’in rol aldığı bölümlerde evli olan Zafer ve Nihal çifti Doktor hanım’a başvuruyor. Nihal’in yersiz ve zamansız bayılmaları sorunuyla kliniğe başvuran çifti nasıl bir süreç bekliyor? Öbür taraftan son haftaların en çok sevilen ve izlenilen hikayelerinden Delikanlı Sadi hikayesi devam ediyor. Erkan Petekkaya’nın canlandırdığı Delikanlı Sadi Doktor Hanım’a sokaklarda geçen günlerini anlatmaya ve hayatıyla ilgili sorunlarla yüzleşmeye devam edecek. Yine Nazlı’nın eşi Recai’de Nazlı’nın iyileşmesi zerine Doktor hanım’a terapilere gelmeye başladı ve o da sorunlarıyla yüzleşmeye çalışacak. Kırmızı Oda bu akşam saat 20.00’da Tv 8 ekranlarında.

26-03-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar