Kırmızı Oda 31. Bölüm İzle

Kırmızı Oda 31. Bölüm İzle
Kırmızı Oda 31. Bölüm İzle; 2 Nisan Cuma akşamı 31. Bölümüyle ekrana gelen Kırmızı Oda’nın yayınlanan 31. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Kırmızı Oda 31. Bölüm İzle; Başrollerinde Binnur Kaya, Gülçin Kültür Şahin, Yiğit Özşener, Erkan Petakkaya, Esra Ronabahar ve Gökhan Yıkılkan’ın rol aldığı Kırmızı Oda bu akşam saat 20.00’da 31. Bölümüyle Tv 8 ekranlarında seyirci ile buluşuyor. Bu sezon başlayan yapımlar içinde istisnasız en başarılı yapımlardan olan Kırmızı Oda her hafta gerilim dolu psikolojik hikayeleri ise seyirciyi başka bir atmosfere götürüyor ve acaba bu kadarı da olur mu denilen yanmış gerçek hikayelerden yola çıkılarak hazırlanan bölümleri nefessiz izletiyor. Tv 8’in reyting rekorları kıran ve bölümlük hikaye ve bölümlük oyuncularla yoluna devam eden Kırmızı Oda her hafta en çok izlenen yapımlar arasında bulunuyor. Son bölümde yeni bir hikayeyi seyirciyle buluşturan Kırmızı Oda bu akşam saat 20.00’da Tv 8 ekranlarında.

KIRMIZI ODA SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Tv 8 ekranlarında yayınlanan ve OGM Pictures Gülseren Budayıcıoğlu’nun madalyonun İçi kitabından televizyona uyarlanan dizisi Kırmızı Oda yayınlanan son bölümde seyirciye yeni bir hikaye sundu. Dizide görünürde mutlu bir evlilikleri olan Zafer ve Nihal’in hikayesi seyirciyle buluşurken Nihal’in yersiz ve zamansız bayılmalarının altında yatan sebepler irdelenmeye başlandı.

Kırmız Oda 31. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Tv 8 ekranlarının Cuma akşamları yayınlanan sevilen psikolojik dram dizisi Kırmızı Oda bu akşam 31. Bölümüyle ekranlara geliyor. Bu sezon başından beri en çok seyredilenler arasında yer alan dizide bu akşam yine çarpıcı bir bölüm seyirciyle buluşacak. Yeni başlayan hikayede Nihal’in yersiz bayılmalarının altındaki sebepleri irdelemeye başlayan Doktor Hanım bu bölümde biraz daha derinlikli bir şekilde Nihal Hanım’ın hayatını irdelemeye başlar. Bu irdeleme sonunda Nihal hanım’ın hayatının aslında kusursuz bir hayat olmadığı ortaya çıkar. Nihal Hanım’ın eşi zafer Bey’le olan dobra sohbet ise Zafer Bey’in bu evliliği neden istemediği ortaya çıkmaya başlar. Zafer Bey ve Doktor Hanım arasında bir satranç müsabakası gibi geçen terapide Zafer Bey yavaş yavaş kontrolü Doktor Hanım’a vermeye başlar. Öbür taraftan seyircinin çok sevdiği delikanlı Sadi hikayesinde bu akşam büyük bir travma ve kırılma yaşanacak. Sadi’nin hayatındaki en büyük pişmanlığı ortaya dökülecek. Yine eşiyle boşanan ve artık Doktor hanım’dan yardım isteyen Recai ise hikayesinde ilerleme kaydedecek ve o da yeni bir yola girmenin ilk adımlarını atacak. Kırmızı Oda bu akşam 31. Bölümüyle Tv 8 ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

02-04-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar