Kırmızı Oda 32. Bölüm İzle

Kırmızı Oda 32. Bölüm İzle
Kırmızı Oda 32. Bölüm İzle; 9 Nisan Cuma akşamı 32. Yeni bölümüyle ekrana gelen Kırmızı Oda’nın yayınlanan 32. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Kırmızı Oda 32. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Binnur Kaya, Gülçin Kültür Şahin, Erkan Petekkaya, Yiğit Özşener, Esra Ronabahar ve Uğur Yücel’in rol aldığı Kırmızı Oda bu akşam saat 20.00’da 32. Yeni bölümüyle Tv 8 ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Kanalın en çok reyting alan ve aynı zamanda yayın günü olan Cuma akşamlarında da en çok seyredilen ikinci yapım olan Kırmızı Oda her hafta etkileyici ve psikolojik hikayeleriyle seyirciyi ekrana kilitlemeyi başarıyor. Yaşanmış gerçek hikayelerden yola çıkılarak hazırlanan Kırmızı Oda özellikle bölümlük hikayeleri ve bu hikayelerde rol alan oyuncularla da dikkatleri üzerine çekiyor. Son bölümlerde usta oyuncular Erkan Petekkaya, Yiğit Özşener gibi isimler yer alırken bu hafta itibariyle Uğur Yücel’de bu kadroya katılıyor. Kırmızı Oda bu akşam ekrana gelecek 32. Bölümüyle saat 20.00’da Tv 8’de seyirciyle buluşuyor.

Kırmızı Oda Son Bölümde Neler Yaşandı?

Tv 8 ekranlarında OGM Pictures tarafından hazırlanan Kırmızı Oda her hafta seyirciyi etkisi altına alan psikolojik ve gerilim dolu hikayeleriyle ekrana geliyor. Dizi yayınlanan son bölümde Zafer ve Nihal’in evlilikleri üzerine yoğunlaşırken Zafer’in yaptığı hatalar ve Nihal’in zamansız bayılmalarının üzerine yoğunlaşıyor. Ayrıca Delikanlı Sadri’de uzun süredir uzak kaldığı gerçeklerle yüzleşmektedir.

Kırmızı Oda 32. Bölümde Neler Yaşanacak?

Tv 8 ekranlarının Gülseren Budayıcıoğlu’nun eserinden OGM Pictures tarafından televizyona uyarlanan dizisi Kırmızı Oda her hafta olduğu gibi bu haftada Cuma akşamına damgasını vuracak. Doktor Manolya Hanım’ın odasında yaşananların etkisi herkesi kendine çekerken bu akşam Delikanlı Sadi artık sabrının ve acısının son sınırlarını zorlayarak yaladığı acı gerçekleri anlatmaya devam ediyor. Sokaklarda yaşanan zalimce bir hayatta kaybettiklerini bir bir anlatan Delikanlı Sadi adeta dünyaya isyan ediyor. Öbür taraftan bin bir gece masalları hikayesinde Zafer artık açılmaya ve konuşmaya başlar. Zafer’in ilk anlatmaya başlayacağı konu ise babası vahit Bey olacaktır. Zafer’in evliliğinde sorunlu olan tarafın babasıyla ne ilgisi vardır, Zafer’in babasıyla yaşadıkları nelerdir? Ayrıca Nihal Hanım’da ilk kez kendini bırakarak anlatmaya başlar ve ilk sözü herkes çocuk sahibi olmamalı olur. Kırmızı Oda bu akşam saat 20.00’da Tv 8’de ekrana geliyor.

09-04-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar