Kırmızı Oda 35. Bölüm izle

Kırmızı Oda 35. Bölüm izle
Kırmızı Oda 35. Yeni bölümde ailevi sorunlar ve çözüm yolları anlatılıyor. Banu Kiremitçi Bozkurt tarafından kaleme alınan dizide Doktor Hanım, bir aileyi daha kurtarabilecek mi?

Dizilere ilham kaynağı olan Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun hikâyesinden esinlenerek hazırlanan Kırmızı Oda Cuma akşamlarına damga vurmaya devam ediyor. 35. Bölümü 30 Nisan Cuma akşamı Tv8’de ekrana gelecek olan Kırmızı Oda’da Doktor Hanım, eşiyle çok mutlu olduğunu söyleyen Nihal’in zamansız bayılmalarının nedenini çözmeye çalışır. Evliliğindeki sorunları dile getiren eşi Zafer, Doktor Hanım’ı şaşırtmaya devam etmektedir. Eşine kötü davranan Gökhan, buna Nazlı’nın kendisine ilgi duymasını söylerken Recai’nin geçmişine inen Doktor Hanım, sorunu bulabilecek mi? Sadi’nin Abdullah’ın çetesinin içindeki hikayesinin yer aldığı Kırmızı Oda 35. Yeni bölüme buradan ulaşabilirsiniz. Şimdi detaylar

Kırmızı Oda 35. Bölüm izle

Binnur Kaya ve Burak Sevinç’in başrolü paylaştığı OGM Pictures yapımı Kırmızı Oda izleyiciyi derinden etkilemeye devam ediyor. 30 Nisan Cuma akşamı yayınlanacak Kırmızı Oda 35. Yeni bölümde ailevi sorunlar ve çözüm yolları anlatılıyor. Banu Kiremitçi Bozkurt tarafından kaleme alınan dizide Binnur Kaya, Meriç Aral, Tülin Özen, Burak Sevinç, Meriç Aral, Halit Özgür Sarı, Ecem Uzun, Songül Öden, Gülçin Kültür, Erkan Petekkaya ve Burak Şahin gibi oyuncular görev yapıyor.

Zamansız bayılmaların çözümü var mı?

Binnur Kaya’nın hayat verdiği Kırmızı Oda 35. Son bölümde Doktor Hanım’a gelen Nihal, eşi Zafer’le mutlu bir hayatı olduğunu ve kendisini el üstünde tuttuğunu söyler. Ancak Nihal’in zamansız bayılmaları vardır ve kimse nedenini bilmemektedir. Eşi Zafer ile konuşan Doktor Hanım, Nihal’in bayılmalarına çözüm bulacak mı? Evliliğindeki sorunlarla ilgili zekice tespitler yapan eş Zafer, Doktor Hanım’ı şaşırtır.

Değersizlik duygusu bir evliliği yıkacak mı?

Kliniğe gelen Recai, eşine karşı kötü davranışlarda bulunduğunu kabul eder ancak Nazlı’nın kendisine gösterdiği ilgiden dolayı zor durumdadır. Recai’nin geçmişine inerek hissettiği değersizlik duygusunun kaynağını çözmeye çalışan Doktor Hanım, yıkılmakta olan bu evliliği kurtarabilecek mi? Bu arada Sadi’nin, Abdullah’ın çetesinin içindeki hikayesi devam etmektedir. Çeteye yeni katılan Emre ile ilgili Sadi’nin verdiği sır Doktor Hanım’ı derinden etkiler. Çünkü Sadi, yaşadıklarını anlatırken ufak çaplı bir kriz geçirir. Bu sırada Piraye ve Deniz’in aldıkları önemli kararı kliniğe duyurduğu Kırmızı oda 35. Son bölüm 30 Nisan Cuma akşamı saat 20.00’de Tv8’.de Keyifli seyirler.

30-04-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar