Kırmızı Oda 40. Bölüm İzle

Kırmızı Oda 40. Bölüm İzle
Kırmızı Oda 40. Bölüm İzle; 4 Haziran Cuma akşamı 40. Bölümüyle ekrana gelen Kırmızı Oda’nın yayınlanan 40. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Kırmızı Oda 40. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Binnur Kaya, Gülçin Kültür Şahin, Erkan Petekkaya, Yiğit Özşener, Esra Ronabahar ve Uğur Yücel’in rol aldığı Kırmızı Oda bu akşam saat 20.00’da 40. Yeni bölümüyle Tv 8 ekranlarında seyirci ile buluşuyor. Bu sezonun en dikkat çeken ve en çok seyredilen yapımlarından olan ve konusu ve işleniş biçimiyle seyirciyi ekrana kilitlen Kırmızı Oda her Cuma akşamı seyirciye nefessiz bölümler seyrettiriyor. Gülseren Budayıcıoğlu’nun Madalyonun İçi adlı kitabından uyarlanan dizi psikolojik ve gerilim türünde ele alınıyor ve her hafta birbirinden bağımsız hikayeleri seyirciye taşıyor. Birbirinden ünlü konuk oyuncularla ekrana gelen yapımda en çok dikkat çeken konulardan birini Delikanlı Sadi’nin hikayesi oluşturuyor. Bu akşam saat 20.00’da 40. Bölümüyle ekrana gelecek dizi Tv 8 ekranlarında olacak.

Kırmızı Oda Son Bölümde Neler Yaşandı?

Tv 8 ekranlarının sevilen yapımlarından Cuma akşamlarına damgasını vuran Kırmızı Oda her hafta seyirciyi ekrana kilitlemeyi başarıyor. Dizinin son yayınlanan bölümünde seyirci yine adeta bölümü nefessiz seyretti. Delikanlı Sadi ve yıllardır görüşmediği arkadaşı Miço Mehmet ve Bin Bir Gece Masalları hikayesinden Vahit Bey seyirciyi ekrana bağlarken bu sefer Vahit Bey’in eşi de Kırmızı Oda’nın misafiri oldu.

Kırmızı Oda 40. Bölümde Neler Yaşanacak?

Tv 8 ekranlarının Cuma akşamları yayınlanan ve sezon başında başlayan ve bu sezona damgasını vuran yapımlardan olan Kırmızı Oda bu akşam 40. bölümüyle ekrana geliyor. Kırmızı Oda bu akşam yayınlanacak bölümde adeta seyirciyi şok ediyor. Haftalardır hikayesiyle diziye damgasını vuran Vahit Bey ve oğlu Zafer Bey bir kez daha Kırmızı Oda’ya konuk oluyorlar. Vahit Bey oğlu ve gelininden helallik isterken bir anda kalp krizi geçiriyor. Bu arada Zafer babasının Doktor Hanım’a yazdığı veda mektubunu getiriyor. Zafer Bey ayrıca hayatımın en büyük hatası dediği konuyu Doktor Hanım’la paylaşıyor. Öbür taraftan Delikanlı Sadi her zaman ki gibi yine seyirciyi ekrana kilitleyecek gibi duruyor. Delikanlı Sadi’nin bulunduğu yer bilinmeyen adamlar tarafından silahlı saldırıya uğrarken Miço Mehmet ise Delikanlı Sadi’nin yanına bir kez daha geliyor. Delikanlı Sadi için zor bir zamanın yaşandığı bölümde Doktor Hanım ile Delikanlı Sadi’nin paylaşımları yine herkesi ekrana kilitleyecek. Kırmızı Oda bu akşam saat 20.00’da Tv 8 ekranlarında 40. Bölümüyle ekrana geliyor.

04-06-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar