Kırmızı Oda 43. Bölüm İzle

Kırmızı Oda 43. Bölüm İzle
Kırmızı Oda 43. Bölüm İzle; 17 Eylül Cuma akşamı 43. Yeni bölümüyle ekrana gelen Kırmızı Oda’nın yayınlanan yeni bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Kırmızı Oda 43. Bölüm İzle; Başrollerinde Binnur Kaya, Gülçin Kültür Şahin, İlayda Alişan, Ayça Bingöl, Nihal Yalçın, Başak Daşman ve Merve Dizdar’ın rol aldığı geçen sezonun en iyi çıkış yapan dizilerinden Kırmızı Oda bu akşam saat 20.00’da Tv 8 ekranlarında 43. Bölümüyle yayınlanıyor. 2. Sezonun ilk bölümü olan bu akşam yayınlanacak bölümle sezonu açan Kırmızı Oda yeni yayın döneminde de geçen sezon ki iddiasını sürdürmek ve aynı reytingleri elde etmek istiyor. OGM Pictures tarafından hazırlanan dizi ünlü yazar Gülseren Budayıcıoğlu’nun eserinden televizyona uyarlanmış durumda. Geçen sezon en başarılı dizilerden olan Kırmızı Oda bu akşam yeni bölümle Tv 8 ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

KIRMIZI ODA SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

OGM Pictures tarafından hazırlanan ve geçen sezon başlayan ve seyircinin en çok seyrettiği dizilerden olan ve büyük bir gündem yaratarak en çok reytinge ulaşan dizilerden olan Kırmızı Oda bölümlük hikayelerle seyirci karşısına çıkıyor. Sezonun son bölümünde bölümlük hikayelerini finallendiren Kırmızı Oda’da en başarılı bölümlerden Erkan Petekkaya’nın rol aldığı Delikanlı Sadi hikayesi final yapmıştı. Bu akşam yeni hikayeleriyle başlayacak olan Kırmızı Oda saat 20.00’da Tv 8 ekranlarında.

KIRIZI ODA 43. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Tv 8 ekranlarının sevilen ve başarılı yapımlarından Kırmızı Oda bu akşam ekrana gelecek 43. Bölümüyle sezonu açıyor. Dizinin bu akşam yayınlanacak bölümünde Doktor Hanım’ın karşısına üç farklı kahraman ve üç farklı hikaye geliyor. Geçen sezonun reytingi bol dizisi bu akşamdan itibaren yeni bir yarın içine giriyor ve geçen sezonun başarısını bir kez daha tekrarlamak istiyor. İlayda Alişan Başak Daşman, Merve Dizdar gibi usta isimlerin yer aldığı bölümlük hikayelerde ise seyircinin yine dikkatini çekecek ve onları ekrana bağlayacak hikayeler yer alacak. Üç kadının başına gelen korkunç ve acı dolu hikayelere Doktor Manolya çare bulmaya çalışırken zaman zamanda onlarla ağlayacak ve zaman zaman da onlarla mutlu olacak. Doktor Hanım’ın yeni bir yola gireceği bu akşamdan itibaren Kırmızı Oda 2.sezonuyla ekranlarda olacak. Kırmızı Oda bu akşam saat 20.00’da Tv 8ekranlarında.

17-09-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar