Kırmızı Oda 44. Bölüm İzle

Kırmızı Oda 44. Bölüm İzle
Kırmızı Oda 44. Bölüm İzle; 24 Eylül Cuma akşamı 44. Bölümüyle ekrana gelen Kırmızı Oda’nın yayınlanan 44. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Kırmızı Oda 44. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Binnur Kaya, Gülçin Kültür Şahin, Nihal Yalçın, Başak Daşman, İlayda Alişan, Ayça Bingöl ve Merve Dizdar’ın rol aldığı Kırmızı Oda bu akşam saat 20.00’da 44.Yeni bölümüyle Tv 8 ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Yaşanmış gerçek hayat hikayelerinden televizyona uyarlanan Kırmızı Oda geçen hafta yayınlanan 43. Bölümle ikinci sezonu açmıştı. Her zaman olduğu gibi kanalın en çok izlenen yapımlarından olan Kırmızı Oda ikinci sezona da iddialı ve güçlü bir şekilde başladı. Manolya Hanım’ın psikiyatri kliniğine gelen ve geçmişinde büyük yaralar bulunan kişilerin anlattıklarının hikayesi bu akşam saat 20.00’da Tv 8 ekranlarında.

KIRMIZI ODA SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Tv 8 ekranlarının sevilen dizlerinden OGM Pictures tarafından hazırlanan ve bu sezon ikinci sezonunda olan Kırmızı Oda geçen hafta yayınlanan 43.bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan bölümüne Rezzan olmayan varlıkları gördüğünü iddia etmektedir ve bu durum ailesini artık çaresiz bırakmaktadır. Ailesi sonunda profesyonel destek almaya karar verir ve Manolya Hanım’a gelir. Bir diğer hikayede ise babası öz annesi tarafından öldürülen derya bu acıyla yıllarca boğuşmuştur ancak ne yazık ki bu acı artık dayanılamayacak hale gelmiştir.

Kırmızı Oda 44.Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Geçen hafta yayınlanan 43.bölümle yeni sezona merhaba diyen ve seyirciyle buluşan Kırmızı Oda bu akşam 44. Bölümüyle ekranlarda olacak. Dizinin bu akşam ekrana gelecek 44. Bölümünde çocukken yaşadığı cinsel istismarı ısrarla gizleyen Süveyda Doktor Hanım sayesinde bu acısıyla ve geçmişiyle yüzleşmeye başlayacak. Annesi tarafından Doktor Hanım’a getirilen ve Süveyda kendini kapatmış ve kimsenin ona yardım etmesine izin vermemiştir. Yaşadığı büyük acıyı bastırarak yaşayan Süveyda bunu farklı şekillerde ortaya çıkarmaktadır. Sonunda yavaş yavaş da olsa Doktor Hanım’a güvenmeye başlayacaktır. Öbür taraftan ilk bölümde olmayan varlıkları gördüğünü iddia eden ve televizyonda yayınlanacağını düşünen Rezzan Doktor Hanım’la konuşmasına ve yaşadıklarını anlatmaya devam edecektir. Derya ise hapisten çıkacak annesine nasıl tepki verecektir. Tv 8 ekranlarının sevilen dizisi Kırmızı Oda bu akşam yayınlanacak 44. Bölümüyle Tv 8 ekranlarında.

24-09-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar